До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші водолазки для періоду міжсезоння

Неможливо уявити більш універсальну річ у період міжсезоння, ніж водолазка. Цей трикотажний елемент гардероба, що повторює контури фігури, має добрий вигляд як соло зі штанами, джинсами чи спідницями, так і у багатошарових образах. Ви можете надягати водолазку під сукню чи сорочку, поєднувати з маскулінними жакетами чи джемперами або використовувати як базовий шар, щоб показати ефектні бралети. У новому сезоні дизайнери представили десятки цікавих моделей, які стануть вам у нагоді вже зараз, — від напівпрозорих водолазок і нюдових відтінків до варіантів із квітковими принтами або абстрактними мотивами.

Fendi
Fendi

Реклама

Модний прийом — поєднання базових джемперів та ошатних спідниць — ми бачили в осінній колекції Prada. Однак це був далеко не єдиний бренд, що використав цю тенденцію. Навесні Valentino пропонують міксувати нюдову водолазку з круглим вирізом із ошатною спідницею, прикрашеною лелітками, — нам дуже подобається ця ідея. Окремої уваги заслуговують водолазки з напівпрозорих матеріалів, які найкраще носити з низом зі щільної тканини. Наприклад, Fendi поєднують тонку водолазку з класичними штанами, а Khaite — зі шкіряною спідницею-олівцем.

Valentino
Valentino

Khaite
Khaite

Atlein
Atlein

Ferragamo
Ferragamo

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Stella McCartney
Stella McCartney

Gestuz
Gestuz

Такий базовий елемент гардероба, як водолазка, теж може бути цікавим. Наприклад, у колекції Gestuz ви зустрінете модель із абстрактним візерунком, який хочеться розглядати. Носіть її з лаконічними штанами або утилітарними джинсами карго. Тим часом Coperni показали гольф із коротким рукавом, на якому розцвіли квіткові бутони, Ferragamo — напівпрозору водолазку зі стразами, а Jil Sander — варіант із торочками.

Coperni
Coperni

Jil Sander
Jil Sander

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Sportmax
Sportmax

Max Mara
Max Mara

Vogue.ua зібрав наймодніші водолазки, які вам знадобляться у період міжсезоння.

Nanushka
Nanushka
Off-White
Off-White
Ganni
Ganni
Isabel Marant
Isabel Marant
Tory Burch
Tory Burch
Rejina Pyo
Rejina Pyo
Victoria Victoria Beckham
Victoria Victoria Beckham
Balmain
Balmain
3.1 Phillip Lim
3.1 Phillip Lim

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.