До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші широкі білі джинси сезону весна-літо 2024

Широкі білі джинси давно підкорили серця модниць, та цього сезону вони матимуть менш альтернативний вигляд, оскільки подіуми показали їх як ключовий одяг для створення мінімалістичного та витонченого вбрання. Вони легко вписуються в будь-який контекст і без зусиль поєднуються з улюбленим взуттям. Vogue.ua зібрав наймодніші широкі білі джинси сезону весна-літо 2024 та розібрався, з чим їх римувати.

Широкі джинси + металізовані босоніжки

Schiaparelli
Schiaparelli

Реклама

У переліку модних джинсів сезону весна-літо 2024 нескінченна кількість варіантів, однак варто звернути увагу на моделі з широкими штанинами білого кольору. Особливо, якщо ви шукаєте оригінальну, універсальну та сучасну модель, яка доповнюватиме однотонні вбрання. Schiaparelli представили силует balloon, який у свої гардероби вже додали Дженніфер Лопес і Ріанна. Бренд поєднав джинси з укороченим жакетом, топом у тон і металевими босоніжками — усе, що потрібно для ефектного вигляду.

Широкі джинси з високою посадкою

Loewe
Loewe

Елегантні й витончені — це широкі джинси із завищеною посадкою, які Loewe пропонують носити у спекотну пору року. Їх можна легко уявити в образі в стилі "тихої розкоші" з нейтральними відтінками. Додайте до них відповідну сорочку, щоб відчути елегантність, яка так захоплює вуличний стиль Парижа, Мілана та Нью-Йорка.

Білі джинси з низькою посадкою

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Мінімалізм 1990-х знайшов своє місце і на подіумі Proenza Schouler. Широкі джинси з низькою посадкою повернулися гучніше, ніж будь-коли. Римуйте їх із босоніжками з ремінцями на підборах, бавовняною блузою і контрастними прозорими колготками.

Широкі рельєфні джинси

Mame Kurogouchi
Mame Kurogouchi

Білі джинси — це набагато більше, ніж просто штани. Mame Kurogouchi підтвердили, що це ідеальне полотно, щоб прикрасити образ і підкреслити стиль. Зробіть ставку на фактурний дизайн з квітковим візерунком та додайте просту майку в тон і пару босоніжок на пласкій підошві.

Білі широкі джинси із завищеною посадкою + босоніжки на пласкій підошві

3.1 Phillip Lim
3.1 Phillip Lim

Як і Loewe, 3.1 Phillip Lim приєднуються до тренду широких джинсів, тільки цього разу — перлинно-білого відтінку, який стане найкращим союзником привабливого вигляду влітку. Широкий пояс — трюк, який підкреслює силует і створює ефект довгих ніг. Бренд доповнив вбрання топом у тон і сандаліями на пласкій підошві, підтвердивши, що тренд на "тиху розкіш" усе ще надпопулярний.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.