До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші образи кольору безхмарного неба в колекціях весна-літо 2022

Яскрава блакить, блідо-небесний з ледь помітним сірим півтоном або насичений синій – безкрайня різноманітність усіх відтінків мирного, безхмарного неба заполонила модні подіуми в сезоні весна-літо 2022. Vogue.ua зібрав найстильніші образи цих відтінків, що надихають і дарують надію.

Michael Kors Collection
Fendi
Patou

Найефектнішим варіантом стилізації стане, звісно, монохром. Тим паче віднайти інспірацію не становитиме великих труднощів: такі однотонні total look можна знайти в колекціях Michael Kors Collection, Fendi, Stella McCartney та Jacquemus. У хід підуть усілякі елементи гардероба: і класичні брючні костюми, і незвичайна шовкова комбінація з подовженої туніки та штанів, і штани з високою посадкою та ледь приталений однобортний жакет. Вибір улюбленого відтінку – за вами.

Реклама
Jacquemus
Anna October
Stella McCartney

Не варто оминати й сорочок, що ідеально пасуватимуть до щоденного гардероба, та практичних мінімалістичних суконь, як у колекції українського бренду Anna October. Їх можна комбінувати з аксесуарами базових кольорів: рекомендуємо звернути особливу увагу на панами, взуття та сумки чорного кольору без надмірних декоративних елементів. Завершити образ допоможе шовкова хустка – найефектніший аксесуар весняно-літнього сезону.

Saint Laurent

Ще одним практичним надбанням сезону стануть комбінезони насиченого кольору електрик. Такі у власній колекції представили Saint Laurent. Бренд радить поєднувати їх з масивними золотими прикрасами. Яскравий синій також знайшов своє уособлення в Alaїa – приталену мінімалістичну максісукню варто носити з чокером.

Alaїa

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.