До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі мінімалістичні сукні цього літа

Мінімалістичні сукні – завжди гарна ідея, адже їх можна впровадити абсолютно в будь-який гардероб. Удень носіть їх з босоніжками або сандаліями, на бажання накидайте на плечі маскулінний жакет, а для вечірніх виходів додавайте ефектні аксесуари. Цього сезону українські дизайнери пропонують вибирати мінімалістичні сукні з глибокими розрізами, сексуальні варіанти з відкритою спиною, елегантні сукні на тонких бретельках та силуетні образи, що підкреслюють струнку фігуру. Vogue.ua зібрав найбажаніші мінімалістичні сукні цього літа, які будуть ідеальною базою у вашому гардеробі.

Попри відсутність декоративних елементів, мінімалізм може бути цікавим. Перед дизайнерами відкривається можливість експериментувати з фасонами, тканинами та відтінками, пропонуючи до уваги ненудні варіанти лаконічних суконь. Цього літа Bevza запропонували молочну трикотажну сукню з вирізом під грудьми, Bobkova показали просту чорну сукню з розрізами, яка ніколи не вийде з моди, а J’amemme освідчилися в коханні білому плісованому образу, подібному до великої невагомої хмари.

Реклама

Нейтральні відтінки, чисті лінії та нехитрі фасони – те, що треба для позачасового та стильного образу. Придивіться до класичного slip-dress Serenity у відтінку айворі, яке можна вдягнути як на урочистий захід, так і для повсякденних виходів у місті. Елегантну шовкову сукню в чорному кольорі ви знайдете в CIX, а звабливу сукню з відкритою спиною – у Body Wear і Come With Me brand.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.