До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші оксамитові сукні сезону осінь-зима 2022/2023

Оксамитові сукні — справжній синонім святкового образу. Стримані максі, мінімалістичні міді або сміливі міні — у своїх осінньо-зимових колекціях 2022/2023 дизайнери представили безліч варіантів. Навіть якщо святкового передчуття немає, ошатні оксамитові сукні здатні враз поліпшити настрій та додати гардеробу вишуканості. Vogue.ua зібрав найкращі моделі з оксамиту цього сезону.

Christian Dior Couture
Christian Dior Couture

Реклама

Alexandre Vauthier Couture
Alexandre Vauthier Couture

Класичними позачасовими варіантами залишаються чорні максісукні з оксамиту. Цього сезону дизайнери залишили їх майже без декоративних елементів, що, втім, не стало на заваді стильному образу. У своїй кутюрній колекції Dior зробили ставку на ошатне плетіння в зоні декольте, а Alexandre Vautier доповнили сукню шлейфом, зворотний бік якого забарвився насиченим блакитним кольором.

Schiaparelli Couture
Schiaparelli Couture

Moschino
Moschino

Темно-синій також став головним героєм сезону. Такі розкішні максі зʼявилися в колекціях Moshino та Schiaparelli. Впевнені, що моделі припадуть до душі зірковим дівчатам, і невдовзі ми зможемо побачити ці ошатні сукні на червоних доріжках. Яскраві кольори продовжують свою тріумфальну ходу: насичені фіолетовий і зелений представили Bogdar та Ermanno Scervino. Асиметрія стала спільною ознакою дизайнів цих двох брендів.

Bogdar
Bogdar

Ermanno Scervino
Ermanno Scervino

Поціновувачки мінімалізму точно оцінять молочну модель від Jil Sander. Невеликий розріз та асиметрична горловина роблять цю оксамитову сукню не тільки хорошим варіантом для створення святкового образу, а й ідеальним теплим вибором на щодень. Stella McCartney зробили вибір у бік трендового відтінку Baby Pink, а Isabel Marant засвідчують, що флористичні мотиви актуальні не тільки навесні, а й узимку.

Stella McCartney
Stella McCartney

Isabel Marant
Isabel Marant

Jil Sander
Jil Sander

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.