До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші худі й світшоти для прохолодної погоди

Днями креативний директор Balenciaga Демна Гвасалія став послом фандрейзингової платформи UNITED24 за напрямом "Відновлення України" для допомоги тимчасово переміщеним особам. На підтримку платформи, що сприяє ефективному розподіленню пожертвувань, дизайнер розробив світшоти з українською символікою, увесь прибуток від продажу яких буде перераховано на відновлення пошкодженої під час війни інфраструктури України. За допомогою цієї благодійної ініціативи кожен охочий може підтримати Україну, а також поповнити власний гардероб найбажанішим елементом убрання для холодної погоди. У сезоні осінь-зима 2022/2023 актуальність світшотів і худі підтверджується новими колекціями дизайнерів. Бренди, як і раніше, наполягають на комфорті в повсякденному дрес-коді та пропонують модницям вибирати затишні толстовки на щодень.

Acne Studios

Менш як за місяць настане осінь, а отже треба буде оновити свій гардероб. Щоб бути готовим до похолодання, пропонуємо звернути увагу на комфортні толстовки, які можна носити з вільними штанами й кросівками, шкіряними штанами та брогами, джинсовими спідницями й туфлями. У новому сезоні дизайнери пропонують широкий вибір різноманітних толстовок. Серед найпопулярніших фасонів: подовжені світшоти деконструйованого крою, об’ємні худі, запозичені з чоловічого гардероба, укорочені моделі, а також толстовки з принтами й монохромні варіанти. У колекції Acne Studios ви побачите світшот з ультрадовгими рукавами, який матиме стильний вигляд у парі з денімом, у Givenchy знайдете худі вкороченого крою, який марка пропонує носити в багатошаровому образі, а у No.21 — ошатний світшот, який можна римувати з прямими штанами.

Реклама
Givenchy
Balenciaga
Palm Angels

Світшоти й худі вже давно стали базовим елементом гардероба. Якщо раніше їх носили тільки зі спортивними речами, то зараз немає жодних обмежень. Streetstyle-активістки головних столиць моди легко комбінують толстовки зі шкіряними штанами й спідницями, міксують з діловими жакетами, вдягають у парі з елегантними спідницями, додаючи як грубе взуття на плоскій підошві, так і туфлі на підборах. У новій колекції Burberry Рікардо Тіші пропонує поєднувати базовий чорний світшот зі спідницею-плісе й ботфортами-панчохами, Valentino міксують оригінальну толстовку з короткою спідницею й ботильйонами, а MSGM пропонують одягати спортивні худі з гламурними джинсами й атласними туфлями.

Burberry
Vetemens
Valentino
No.21
MSGM
Vika Adamskaya

Vogue.ua. зібрав наймодніші худі й світшоти, які вам знадобляться вже у вересні.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.