До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші куртки для ранньої осені

Два місяці літа пролетіли, наче один день,66 і тепер настав час готувати гардероб до прохолодного сезону. Пропонуємо розпочати модну підготовку з актуального верхнього одягу для ранньої осені. Особливу увагу хочемо приділити універсальним курткам, без яких вам не обійтися, коли температура почне опускатися нижче 20 градусів тепла. Цього сезону дизайнери пропонують вибирати бомбери, вітрівки, байкеркі шкіряні куртки та джинсові моделі із щільного деніму. Vogue.ua зібрав наймодніші куртки, які вам знадобляться вже за місяць.

Christian Dior
Бомбери

Бомбери вже кілька сезонів поспіль займають лідируючу позицію серед модного верхнього одягу. За цей час ми бачили університетські куртки з нашивками в стилі преппі, нарочито спортивні моделі, ошатні варіанти з атласу чи шовку, лаконічні бомбери в класичній кольорній палітрі, об'ємні варіанти чоловічого крою або вкорочені бомбери. Цієї осені мало що змінилося, дизайнери також експерементують з фасонами, тканинами і відтінками, пропонуючи увазі моделі на будь-який смак. Max Mara зробили ставку на мінімалістичну модель, David Koma прикрасили бомбер мерехтливою вишивкою, а Etro показали різнокольорову модель, виконану в техніці печворк.

Реклама
Max Mara
Etro
David Koma
Вітрівка

Вітрівка – модна спортивна куртка, виконана з непродувного і непромокаючого матеріалу, а значить вона стане вашим найкращим другом у період нестабільної погоди міжсезоння. Цієї осені в тренді будь-яка довжина – від укорочених моделей до ультрадовгих курток, що нагадують плащ. У колекції Rokh ви знайдете вітрівку-трансформер, довжину якої ви можете регулювати самостійно за допомогою блискавки. Тим часом, шанувальницям спортивного стилю прийде до смаку об'ємна вітрівка Roksanda, а дівчата, які полюбляють привертати увагу до себе, оцінять вітрівку до підлоги Annakiki.

Rokh
Roksanda
Annakiki
Байкерська куртка

Якщо минулого сезону дизайнери робили ставку на класичні шкіряні куртки-косухи, то цієї осені в тренді моделі, натхненні естетикою Формули 1. Бренди запропонували гоночні куртки прямого крою, декоровані ребристою поверхнею, широкими плечима і круглою горловиною. Так, на подіумі Prada моделі дефілювали до шкіряних курток, що відсилає до уніформи автогонщиків, David Koma додали частку гламуру в спортивну модель за допомогою стразів, Balmain поєднали футуризм, технічні інновації та гоночний стиль.

Christian Dior
David Koma
Balmain
Денім

Джинсові куртки гарний вибір не тільки прохолодним літнім вечором, але і відмінне рішення для вересня. Їх можна римувати з романтичними сукнями з воланами, накидати поверх сорочок та спідниць довжини максі і носити з улюбленими джинсами, поєднуючи кілька відтінків деніму. Цього сезону вибирайте модель маскулінного крою з накладними кишенями Isabel Marant, подовжену сорочку з деніму Etro або чорну джинсову куртку прямого крою Christian Dior.

Isabel Marant
Etro
Christian Dior

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.