До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: із чим носити худі й світшоти цієї весни

Затишне худі без перебільшення стало головною річчю цієї весни. Раптовий карантин з можливістю виходу лише в крамницю чи аптеку за покупками, а також прилеглий парк на прогулянку із собакою миттєво змусив багатьох переглянути власний гардероб і дістати звідти найзручніші речі. Худі виявилося фаворитом.

Однак купівля нового худі — це не тільки можливість мати гарний вигляд під час домашнього режиму. Стритстайл-звіти з лютневих показів засвідчують, що й після виходу з карантину з худі прощатися не треба. Цю толстовку з капюшоном можна носити як в багатошаровому складному образі, так і створювати з нею лаконічні ансамблі. Один з останніх улюблених прийомів стритстайл-активісток — поєднання м’якої фактури худі / світшота зі шкірою. Причому нерідко цю спортивну річ дівчата заправляють в шкіряні штани або спідницю, у такий спосіб позначаючи талію й роблячи образ витонченішим. Як і раніше худі має чудовий вигляд із класичними плащами, вишуканим взуттям на підборах і плечистими жакетами. Також навесні можна спробувати носити їх з мініспідницями й масивними аксесуарами, наприклад, ланцюгами.

Реклама

<b>Streetstyle_Hoodie</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.