КУПИТИ КВИТКИ

Наймодніші анімалістичні принти сезону осінь-зима 2024/2025

Присутність тваринних принтів у переліку головних тенденцій сезону не є чимось новим. Вона досягає такого рівня, що чимало модниць вважють такі візерунки щоденною базою своїх гардеробів. Сезон за сезоном хижі принти заново винаходяться креативними директорами найбільших брендів і завжди прокрадаються до трендів. Vogue.ua зібрав гід найстильнішими анімалістичними принтами сезону осінь-зима 2024/2025.

Dior
Dior

Реклама.

Звісно, абсолютним чемпіоном поточного сезону став леопардовий принт. Він пофарбував буквально все: від спідниць, штанів і блуз до жакетів, пальт та суконь, а також різноманітні аксесуари. McQueen зробили ставку на хутряну мідіспідницю, Dior – на стримане та елегантне пальто середньої довжини, а Marni, зі свого боку, вирішили грати ва-банк та представили максималістський total look – з леопардовою максісукнею в головній ролі.

McQueen
McQueen

Marni
Marni

Багатогранність і величезна варіативність тваринних принтів дозволяють дизайнерам грати з ними та досліджувати всі доступні опції для створення одягу. Ще однією знахідкою сезону став зміїний візерунок, який несміливо заявив про себе ще минулої осені. Тепер же він вступає в законне панування та знаходить своє місце на пальті з контрастною окантовкою, як у Marine Serre, мішкуватих штанах, як у Isabel Marant, та ефектному шкіряному блейзері, як у Rabanne.

Marine Serre
Marine Serre

Isabel Marant
Isabel Marant

Rabanne
Rabanne

Не менш актуальним у сезоні осінь-зима 2024/2025 буде і зебровий принт. Життєрадісний та мінімалістичний, він пасуватиме для будь-якої нагоди. Носіть його соло, як у колекції Area, римуйте з яскравими кольорами, як це роблять Sonia Rykiel, або поєднуйте з іншими хижими візерунками, наприклад, зміїним, як у Jacquemus.

AREA
AREA

Jacquemus
Jacquemus

Sonia Rykiel
Sonia Rykiel

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.