До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі теплі сукні з вирізами цієї зими

Теплі сукні з довгими рукавами — синонім комфорту під час осінньо-зимового періоду. Цього сезону елегантні й жіночні силуети дизайнери доповнили трендовими вирізами, які не сходять з перших сходинок найпопулярніших декоративних елементів. Vogue.ua зібрав найкращі теплі cut-out-сукні в колекціях осінь-зима 2022/2023.

Arias
Arias

Реклама

Моделі молочного кольору довжини максі — справжня зимова класика. Шукати такі сукні варто в колекції Arias. Проте не білим єдиним. Кольорові міді з принтами або створені в техніці колорблокінг з’явилися в нових лінійках Stella McCartney та A. Potts. Помітні вирізи тут наявні на обʼємних рукавах і в зоні декольте.

Stella McCartney
Stella McCartney

A. Potts
A. Potts

Теплі вовняні сукні насиченого червоного кольору прикрасили колекції Isabel Marant та Courreges. Байдуже, чи це модель довжини міні, чи міді, вирізи тут доповнюють лінію плечей або з’являються на спідницях, оголюючи ноги. Найкращими супутниками таких суконь стануть високі шкіряні чоботи в тон.

Isabel Marant
Isabel Marant

Courreges
Courreges

Звісно, не можливо оминути мінімалістичні чорні сукні. Цього сезону дизайнери переосмислюють "маленьку чорну сукню", перетворюючи її в модель завдовжки нижче від колін та прикрашаючи різноманітними вирізами. Ambush представили дизайн для найсміливіших модниць, римувати який пропонують з обʼємними та яскравими прикрасами. Український бренд Olenich зробив ставку на асиметрію: їхню сукню прикрашає діагональний розріз, а також рукави різної довжини. Якщо ви тільки починаєте знайомство з цим декоративним елементом, радимо звернути увагу на темно-зелену сукню Salvatore Ferragamo з ледь помітними, але характерними вирізами на рукавах.

Ambush
Ambush

Olenich
Olenich

Salvatore Ferragamo
Salvatore Ferragamo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.