До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі золоті босоніжки цього літа

Якщо ви шукаєте модне взуття для літнього сезону 2023 року, а ще й таке, що буде в тренді в наступні роки, наша порада — придбати пару золотих босоніжок. Це те літнє взуття, яке потенційно може принести вам величезне задоволення з погляду стилю: воно чудово завершує кожен літній образ, а також підкреслює навіть легку засмагу на ногах. Погодьтеся, у теплу пору року складно не піддатися спокусі надіти пару відкритих босоніжок з металевими смужками найтепліших відтінків. Цього сезону весна-літо 2023 переплетення, вузли та розрізи на взутті набувають більш цікавого вигляду, нагадуючи інкрустації та завитки періодів бароко та рококо.

Реклама

Комбінувати золоті босоніжки на підборах з одягом легше, ніж ви можете собі уявити. Якщо образ доповнити ніжними, нейтральними або нюдовими тонами, то босоніжки будуть яскравою деталлю. Зовсім інший ефект ви отримаєте, якщо золоте літнє взуття поєднаєте з яскравими відтінками, як-от зелений або лимонно-жовтий. Подивіться на модну інфлюєнсерку Тамару Калініч, яка носить трикотажну сукню кольору Kelly green з елегантними босоніжками у відтінку дорогоцінних металів. Ви ніколи не пошкодуєте і про поєднання золотого взуття з чорним або білим одягом, адже це одна з класичних комбінацій усіх часів. Найкращий приклад — образ Леоні Ганне на Тижні моди. Також золоті босоніжки вдало доповнюють металеві сумочки, сережки-кільця та аксесуари для волосся.

Пропонуємо почати зі взуття, що підходить на щодень та ідеально поєднується з джинсами й сукнями. Vogue.ua зібрав найкращі золоті босоніжки і сандалі, які є найбажанішими цього сезону — від ультрапласких версій і гладіаторських сандалів, які є символом літнього сезону, до вишуканих підборів, які візуально витягують силует і водночас залишаються комфортними.

<b>Aquazzura</b>

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.