До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найтепліші светри в колекціях українських брендів

Цієї зими варто особливо подбати про затишний і теплий гардероб, який зігріватиме вас у холодні дні. Крім в’язаних шапок-біні, рукавичок і довгих шарфів, пропонуємо запастися м’якими светрами. Знайти відповідну модель можна в колекціях українських брендів, які цього сезону показали десятки стильних і теплих светрів — від подовжених моделей з високим коміром до молочних варіантів грубого в’язання та різдвяних джемперів.

O.TAJE
O.TAJE

Реклама

Український бренд Katimo пропонує вибирати теплий светр з високим коміром зі змішаної пряжі мериноса й альпаки. Невимушена посадка, спущена лінія плечей та силует оверсайз роблять цю модель базовою річчю в гардеробі. Тим часом не меш привабливий светр презентували PAPAYA в наймоднішому кольорі цього сезону — лазуровому. Носіть його із синіми джинсами або вовняними широкими штанами. Організувати собі чи близьким святковий настрій напередодні Нового року можна за допомогою теплого светра з яскравими візерунками O.Taje. Така модель буде практичним і теплим різдвяним подарунком.

KATIMO
KATIMO

PAPAYA
PAPAYA

KNITLAB
KNITLAB

Білий одяг — це завжди про елегантність та вишуканість. Пропонуємо цього сезону вибирати білі светри з великими косами, що є класикою зимового стилю. Наприклад, придивіться до об’ємного джемпера One by One, варіанта з вовни мериноса Knitlab чи м’якого светра з ангори Totat White з цікавими рукавами.

COOSH
COOSH

SAGE
SAGE

TOTAL WHITE
TOTAL WHITE

ONE BY ONE
ONE BY ONE

WKMF

CHER'17
CHER'17

THE LACE
THE LACE

NONSENSE
NONSENSE

GEPUR
GEPUR

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.