До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкрасивіші речі з флористичним принтом

Квітковий принт — справжній синонім теплих сонячних днів. Здебільшого він посідає своє місце на різноманітних сукнях, виготовлених зі струмливої тканини. Втім, не менш ефектний вигляд цей візерунок матиме і на романтичних блузах, і на чуттєвих топах, і навіть на спортивному одязі. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та зібрав найкрасивіші речі з флористичним принтом, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Ніжні сукні з ледь вловимим флористичним орнаментом можна знайти в колекціях Overthesea та CHER17, а за більш активним та яскравим візерунком радимо звернутися до Poustovit та Marsego. Міні, міді та максі якнайкраще пасуватимуть до спекотних днів, а їхніми ліпшими союзниками слід зробити мінімалістичні аксесуари: взуття базових кольорів та невеликі сумки. Крім того, дизайнери доповнили свої сукні різними декоративними елементами, як-от ансамблями рюшів, воланами та різнокаліберними вирізами і розрізами.

Реклама

Звісно, квіти знайшли себе не тільки на сукнях. Звабливе бра, виготовлене з тонкого мережива та шовку, зʼявилося у колекції FROLOV. Бренд пропонує поєднувати його з ультрамодною спідницею на низькій посадці. Таке бра може стати ідеальною базою для багатошарового образу, наприклад, з улюбленим обʼємним блейзером. А український бренд Norba представив комплект із флористичним принтом, що складається з шортів та кроп-топу з довгими рукавами. Цей ансамбль чудово впишеться в щоденний гардероб та підійде для розслаблених образів вихідного дня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.