До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 українських брендів товарів для дому

Українські бренди відомі не лише своїми натхненими дизайнами одягу, взуття, прикрас і сумок, а й витворами декору та товарів для дому. Від свічок і ковдр до тарілок і світильників – vogue.ua зібрав 5 українських брендів, які неодмінно повинні бути вдома в кожного.

Gunia Project

Вироби цього українського бренду є навіть у колекції Папи Римського, адже в їхньому дизайні майстерно поєднані українські артизанальні традиції і свіжий авторський погляд. Засновниці марки Наталія Каменська і Марія Гаврилюк багато часу провели в експедиціях до найвіддаленіших куточків нашої країни, щоб відродити вже забуті техніки й надати їм нового звучання. Один із бестселерів марки – керамічні тарілки з ручним розписом та свічки-пташки, усі гроші від продажу яких Gunia Project спрямує на підтримку армії і притулків для тварин.

Реклама
Coocoo Store

Засновниця посудної лавки Coocoo Store спеціалізується на виготовленні різноманітних товарів з кераміки, яку прикрашає розписом, зробленим уручну. У Coocoo Store варто шукати тарілки, чашки, свічники та скриньки, в яких зручно зберігати прикраси.

Yalanzhi Objects

Yalanzhi Objects – це дизайнерські світильники, створені українською художницею Юлією Яланжі. Так, у виробах унікально поєднуються дерево, метал, камінь та плафон, зроблений з пап’є-маше. Складні форми, текстурність і особлива теплота паперу – ось те, що приваблює естетів у виробах бренду.

Woolkrafts

Ковдри і пледи від українського бренду Woolkrafts виготовляються з української сировини, а весь процес – від стрижки овець до пакування готового виробу – засновники контролюють власноруч. Нещодавно марка представила плед, що був створений у колаборації з Brave UA та Banda Agency, з гучним гаслом: Be brave like Ukraine.

Brunch Homeware

Brunch Homeware створюють ексклюзивний посуд для ідеальних бранчів. Яскраві кольори та принти нікого не залишать байдужими і швидко поліпшать настрій зранку.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.