До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найстильніші патріотичні прикраси цього літа

Літо – найкраща пора, щоб носити прикраси. Цього сезону на передній план виходять підвіски, каблучки, сережки, браслети та брошки з українською символікою: виготовлені у формі гілля червоної калини, "вишиті" національним орнаментом або оздоблені патріотичними написами. Vogue.ua розповідає про найкращі з цих прикрас, які неодмінно захочеться додати до власного гардероба.

Bevza
ОНІКС

Цього року червона калина набула нового, ще символічнішого значення для кожного українця. У перші дні війни український співак, фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк заспівав український гімн січових стрільців "Ой у лузі червона калина", що обʼєднав усю Україну та надихнув бренд Bevza на створення особливої моноприкраси, яка ідеально впишеться в будь-який образ. Мінімалістичне кольє Guzema Jewelry також відсилає до цього колоритного українського символу. А стильні сережки з темно-синім камінням, натхнені колосом пшениці, можна знайти в колекції ювелірного дому SOVA.

Реклама
SOVA
Золотий Вік
OBERIG jewelry

"Вишивані" прикраси з кольоровими орнаментами також займають високу сходинку в переліку найпопулярніших цього літа. OBERIG jewelry представили сет, натхнений символічними візерунками, до якого ввійшли сережки, каблучка, браслет та кольє, виготовлене у формі бумеранга. Стильні прикраси із сакральними елементами варто шукати і в українського виробника "Золотий Вік".

Solar Siver
MØNO JEWELRY

Фактурні прикраси з мапою України представили MØNO JEWELRY. Срібний підвісок можна знайти в трьох варіантах: з написами I love Ukraine, God bless Ukraine або Home. Каблучку із зображенням мапи України носить і голівудська актриса та посол доброї волі ООН у справах біженців Анджеліна Джолі. Срібну прикрасу подарував Анджеліні український ювелірний завод "ОНІКС". Синьо-жовті прикраси можна знайти в колекціях Damn Jewelry та Solar Silver, а практичний підвісок з гравіюванням українського герба – в ILE.

ILE
Damn Jewelry
Guzema Jewelry

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.