До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: наймодніші лляні сукні

Легкі, повітропроникні, екологічні та практичні сукні з льону – найкращий вибір при формуванні капсульного літнього гардеробу. В них легко буле перенести спекотну погоду, а також зберігати елегантний і модний образ протягом дня. Знайти актуальну модель можна не тільки в колекціях європейських брендів, а й серед українських дизайнерів. Довгі сукні прямого крою, варіанти з відкритою спиною, жіночні моделі з акцентом на талії, сукні сорочкового крою, а також моделі на делікатних завʼязках зараз є найбажанішими лляними сукнями made in Ukraine.

TG Botanical
TG Botanical

Реклама.

Лляна сукня це сама та модель, за допомогою якої можна створити невимушений і розслаблений образ. Одягайте її з сандаліями в грецькому стилі на відпочинку, з біркенштоками у великому місті, а з босоніжками з тонкими ремінцями ввечері. В колекції TG Botanical ви знайдете теракотову лляну сукню з відкритою спиною і витонченими завʼязками, у Atelier Handmade – максісукню вільного силуету, яка буде майоріти на вітру, а у Etnodim – вишите вбрання з обʼємними рукавами в національному стилі, яке можна зібрати на талії на допомогою пояса.

Atelier Handmade
Atelier Handmade

Litkovska
Litkovska

Сoosh
Сoosh

Традиційно білий колір – синонім тепла і найпопулярніший відтінок в літніх колекціях брендів, адже він відштовхує сонячне проміння і красиво підкреслює золотисту засмагу. Цей сезон не став виключенням з правил. Litkovska показали сукню-сорочку приталеного силуету з ажурними вставками, Total White, які вже шостий рік поспіль працюють з цим кольором, зробили ставку на мінісукню зі спущеними плечима, а Leskizzo запропонували довгу сукню жіночного крою. Більше актуальних лляних суконь дивіться в нашій добірці.

Total White
Total White

Leskizzo
Leskizzo

Blow Fashion
Blow Fashion

Etnodim
Etnodim

AG Studio
AG Studio

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.