До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Made in Ukraine: найкращі сукні та футболки-поло

Цього сезону футболки-поло, які асоціюються зі знаковою уніформою для гри у гольф і теніс, знову повернулися у повсякденний гардероб. Дизайнери переосмислили універсальну теніску, запропонувавши нові варіації: моделі вільного крою, футболки з подовженими рукавами, варіанти у вигляді суконь або поло, виконані у техницікроше. Vogue.ua зазирнув до колекцій українських брендів та зібрав наймодніші спортивні сукні і футболки-поло, на які варто звернути увагу цього літа.

Футболки-поло — один з головних елементів стилю oldmoney, який цього літа переживає нове відродження. Так, скласти образ в цьому стилі можна не лише за допомогою широких штанів і білих блейзерів, шовкових хусток і мінімалістичних суконь, а ще і завдяки трендовій футболці-поло. Знайти модну модель можна в колекції O.Taje — трикотажне поло з принтом каштанів, натхнене Києвом. Міксуйте цю футболку з джинсами, короткими спідницями-плісе та штанами вільного крою. Тим часом у колекції A.M.G ви знайде патріотичне поло з зображенням мапи України, а у Veintisieteконтрасні футболки на блискавці.

Реклама.

Техніка кроше заполонила колекції брендів цього літа — від ажурних суконь до вʼязаних гачком сумок. Не змогли пройти повз цю тенденцію й українські дизайнери, запропонувавши у своїх колекціях футболки-поло з перфорацією. Так, для прихильниць елегантного і водночас розслабленого та комфортного стилю, Sage представили базові поло з натурального котону в різноманітних пастельних кольорах — від персикового до мʼятного. Тим часом, Must Have показали вʼязані футболки-поло в сокових кольорах, які освіжать ваш міський стиль. Окрім футболок, в нових колекціях можна знайти сукні спортивного крою, виконані за принципом поло. Так, найкращі трикотажні моделі з короткими рукавами і м’яким коміром показали Papaya і One by One.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.