До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкрасивіші маленькі чорні сукні цього сезону

"Якщо у жінки немає маленької чорної сукні, у неї немає майбутнього", – якось сказала Коко Шанель, якій світ моди завдячує появою цього одягу в 1926 році. Сьогодні така сукня – іконічний елемент жіночого гардеробу, який не піддається плину часу та модних тенденцій. Vogue.ua зазирнув у колекції українських брендів та зібрав найкрасивіші чорні мінісукні, які мають зʼявитися у вашій шафі.

Anna October
Anna October

Реклама

Frolov
Frolov

Особливий фокус дизайнерів цього сезону – на матеріалах. Маленькі чорні сукні здебільшого виконані з легких та елегантних тканин, що стримують, як-от шовк та атлас. Саме такі моделі на тонких бретелях можна знайти в колекціях Frolov, Anna October та Marianna Senchina. Чорні сукні різноманітних фасонів стають тлом для стилістичних експериментів: додаючи різні аксесуари, наприклад, довгі рукавички, трендові флористичні чокери та обʼємні прикраси, можна легко балансувати між денним і вечірнім образами.

Bevza
Bevza

Malva Florea
Malva Florea

Marianna Senchina
Marianna Senchina

Нестандартний крій – ще одна ключова деталь сезону. Так, маленька чорна сукня Bevza виконана з залишків шовку, підтримуючи zero-waste технологію виготовлення. Урівноважити модель, що має назву The Bird Dress, бренд пропонує ультрависокими чоботами та фігурною мінісумкою. Ще одна креативна сукня зʼявилася в колекції Malva Florea: модель довжини міні у формі квітки на тонких регульованих бретелях має глибокий виріз на спині, та стане кращим союзником у створенні вишуканого вечірнього образу. За трендовою асиметрією варто звернутися до Gepur, а віднайти класичний А-силует можна у GUDU.

Gepur
Gepur

GUDU
GUDU

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.