До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лазуровий — наймодніший колір нового сезону

Весняно-літній сезон знаменує переможне повернення яскравих відтінків. У центрі уваги — бузковий і рожевий, у яких, здається, зʼявився новий конкурент — лазуровий відтінок. Цей життєрадісний блакитний тон має заспокійливу дію і є одним з улюбленців зірок.

Кайя Гербер
Кайя Гербер

Реклама

Ясний і осяйний синій колір у всіх його варіаціях був присутній в колекціях весна-літо 2024, зокрема у Versace та The Attico. І здається, готовий витримати випробування часом — він знову з’явився на модних показах сезону осінь-зима 2024/2025 у Alaïa та Stella McCartney. Тому немає причин вагатися — лазурові речі варто придбати.

Alaia осінь-зима 2024/2025
Alaia осінь-зима 2024/2025

Саме цей відтінок спокусив Каю Гербер, одну з найвпливовіших моделей свого покоління. Тепер в її гардеробі, який тонко поєднує ультрамодні речі з вінтажними та ретельно підібраними аксесуарами, є лазурова мінісукня зі зборками. 14 березня модель відвідала прем'єру мінісеріалу Тейт Тейлор "Палм-Рояль", в якому грає одну з головних ролей. З цієї нагоди Кая скопіювала образ 27, який ми бачили на модному показі Alaïa. Вона вдягнула яскраву блакитну сукню з темнішим шкіряним корсетом і неструктурованим драпіруванням. І додала білі човники, ще один модний тренд сезону.

Зої Кравіц
Зої Кравіц

Те саме стосується і Зої Кравіц: американська актриса була присутня на відкритті зірки свого батька Ленні Кравіца на Голлівудському бульварі. Вона з'явилась у вбранні Saint Laurent — блакитному топі з вирізами та чорній спідниці-олівці зі зборками. Отже, лазуровий можна носити і у монохромних образах, як Кая Гербер, і дозовано, як показує Зої Кравіц. Але звернути увагу на цей відтінок точно необхідно.

Stella McCartney осінь-зима 2024/2025
Stella McCartney осінь-зима 2024/2025

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.