До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Костюм із шортами — головна інвестиція цієї весни

Усі добре пам'ятають легендарну червону сукню з відкритими плечима з фільму "Красуня", але є там ще один примітний образ — барвистий короткий костюм, який одягає Джулія Робертс ближче до кінця стрічки. Робертс зазнає серйозного кіноперетворення, і її червоний короткий костюм із плісированими широкими шортами є надзвичайним уособленням її стилю. Хто б міг подумати, що шорти-бермуди можна поєднувати з блейзером і класичними туфлями?

Джиджі Гадід
Джиджі Гадід

Реклама

Виявляється, і подіуми, і знаменитості віддають перевагу цьому повсякденному образу нинішнього сезону. Заперечуючи традиційні штани, дизайнери скоротили їх, щоби почуватися більш невимушено. Модні бренди переробляють костюми: у Brandon Maxwell укорочений чорний смокінг поєднувався з широкими шкіряними шортами, а в Ami надвеликий жовтий двобортний блейзер був доповнений ледь помітними мікрошортами. Ці образи — свіжіші та актуальніші, ніж стандартний костюм, який часто видається занадто офіційним для повсякденного виходу.

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell

AMI
AMI

Деякі зірки навіть почали носити їх вулицями. Джиджі Хадід з’явилася в одному з бежевих коротких костюмів Brandon Maxwell. Модель поєднала його з кремовою сорочкою в тон і класичними туфлями того самого відтінку. У Лос-Анджелесі Дженніфер Лоуренс одягла темно-синій піджак із тонкими шортами, завершивши образ білими балетками Мері-Джейн.

Дженніфер Лоуренс
Дженніфер Лоуренс

З огляду на те, що знаменитості та подіуми схвалюють їх, настав час інвестувати в костюми з шортами. Вони абсолютно надійні: поєднуйте їх із класичною білою футболкою чи безрукавкою, улюбленою сумкою та взуттям — і ваш образ одразу стане завершеним.

Текст: Christian Allaire

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.