До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: найкращі лляні костюми в колекціях весна-літо 2022

Льон найулюбленіший матеріал дизайнерів у літніх колекціях, адже в ньому комфортно навіть у спекотну погоду. Легкий, повітропроникний, екологічний та практичний матеріал цього сезону прикрашають невагомі брючні та спідничні костюми у колекціях українських брендів. Ми зібрали для вас універсальні образи на кожен день, які будуть доречними не тільки на відпочинку, а й у місті.

J'ammeme

Льняний костюм, що складається з укороченого жакета, сексуального топа з ланцюгом та вільних шортів на гумці – ідеальний варіант для повсякденних міських образів. Ви можете носити цілісний лляний образ, а можете поєднувати кожен елемент з іншими речами в гардеробі. Так, мініжакет добре римуватиметься з блакитними або білими джинсами з високою посадкою, а шорти легко подружаться з білими футболками або сорочками розслабленого крою. Доповнити літні образи можна за допомогою босоніжок із тонкими перемичками, білими кедами або сандалями.

Реклама
J'ammeme
Atelier handmade

Головними супутниками спекотних літніх днів цього сезону стане лляний костюм, що складається з сорочки та шорт, українського sustainable-бренду Atelier Handmade. В об'ємну сорочку з рукавами-ліхтариками, розрізами з боків та коміром-стійкою в парі з шортами з витонченими торочками по краю неможливо не закохатися з першого погляду. У такому ансамблі відразу хочеться вирушити ходити по білому піску і насолоджуватися морським бризом.

Atelier Handmade
Sleeper

Романтичний лляний комплект у рожеву клітинку українського бренду Sleeper обов'язково має з'явитися у вашому гардеробі цього сезону. Шорти з ніжними оборками та топ на резинці з об'ємними рукавами підійде як для пляжного відпочинку, так і для романтичного побачення. Цей практичний та вишуканий ансамбль стане вашим фаворитом у теплу погоду.

Sleeper
The Body Wear

Цього літа пропонуємо не чекати поїздок на морські курорти й носити лляні костюми в місті. До того ж, у колекції українського бренду The Body Wear з'явився ідеальний елегантний костюм із льону, який вдало доповнить вашу літню капсулу. Широкі штани розслабленого крою та жакет із розрізами на рукавах – небанальний образ, який хочеться жадібно розглядати годинами. Носіть його на ділові зустрічі з босоніжками або сабо, або ж комбінуйте з кедами для піших прогулянок.

The Body Wear
Vita Kin

Цього сезону особливо актуальні образи з українською символікою чи елементами, що відображають патріотичний настрій. Так, у колекції бренду Vita Kin, який спеціалізується на унікальних вишивках, з'явився лляний костюм із зображеннями червоних маків – символом пам'яті жертв війни. Марка пропонує комбінувати його з крислатим капелюхом і сандалями з ремінцями.

Vita Kin

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.