До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гумовці – гіт осені 2024 серед взуття

Недавно в Англії відбувся фестиваль Glastonbury, де серед зіркових гостей був помічений новий взуттєвий тренд – гумовці. Ми впевнені що цієї осені саме гумові чоботи будуть однією з найбажаніших пар взуття серед модниць.

Сієнна Міллер. Photo: Dave Benett/Getty Images
Сієнна Міллер. Photo: Dave Benett/Getty Images

Реклама

Не секрет, що Glastonbury відбувається у сільській місцевості, якій притаманний характерний англійський клімат з дощем, сирістю та вологістю. Саме тому протягом багатьох років такі знаменитості, як Кейт Мосс, Алекса Чанг та Поппі Делевінь були помічені на фестивалі у гумових чоботах та куртках Barbour.

Ще у 1844 році цей бренд заснував Джон Барбур. А виготовляли в ньому водонепроникний одяг для рибалок, мисливців та сільських мешканців. Нині ж гумовці вважаються трендовим взуттям, для якого волога погода не є обов'язковою, тому що модниці обирають ці чоботи для стилю та безумовного комфорту.

Саффрон
Саффрон

Цього року гумовці для фестивальних образів обрали Сієнна Міллер та акторка Саффрон Гокінг. Міллер поєднала чорні гумові чоботи з білими балоновими штанами та картатою сорочкою на блискавці, а Саффрон взула гумовці до образу з коротких шортів, чорного боді, утилітарної куртки та панамки. Намисто з перлин стало головною прикрасою в образі акторки.

За матеріалами vogue.es

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.