До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Грубі черевики в нових колекціях весна-літо 2023

Весняно-літній сезон – пора не лише елегантних туфель, романтичних балеток, практичних лоферів та витончених босоніжок, а й модних грубих черевиків, які виручать у міжсезоння. У 2023 році дизайнери роблять ставку на масивні моделі на шнурівці, взуття в армійському стилі з численними ремінцями та черевики челсі на високій тракторній платформі. Тож якщо ви ще не встигли придбати грубі черевики, ця весна – чудовий час це виправити.

Paco Rabbane
Paco Rabbane

Реклама

Грубі черевики – універсальне та практичне взуття, яке давно стало базовим елементом як осіннього, так і весняного стилю. З моменту появи перших грубих черевиків Dr. Martens і до наших днів минуло вже понад 60 років, а в колекціях дизайнерів все ще з'являються нові інтерпретації армійського взуття. Paco Rabanne цього сезону запропонували байкерські черевики на шнурівці з численними ремінцями та металевою фурнітурою. Sacai та Celine показали більш стримані версії армійського взуття на високій платформі, які будуть стильно виглядати з високими білими шкарпетками та романтичними сукнями в квітковий принт. Тим часом Louis Vuitton прикрасили черевики челсі своєю фірмовою фігурною підошвою, а Versace показали лаковані челсі з ультрависокою платформою.

Sacai
Sacai

Celine
Celine

Louis Vuitton
Louis Vuitton

Грубі черевики хороші тим, що вдало римуються не тільки з джинсами і картатими сорочками в стилі гранж. Вони легко доповнять образ у стилі препі, складуть пару строгим брючним костюмам, шкіряним ансамблям, м'якому і затишному трикотажу і жіночним сукням. Більше стильних моделей ви знайдете в колекціях Jil Sander та Yohji Yamamoto.

Jil Sander
Jil Sander

Versace
Versace

Yohji Yamamoto
Yohji Yamamoto

Vogue.ua зібрав наймодніші грубі черевики, які вам знадобляться цієї весни.

<b>Prada</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.