До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чому цієї осені всі носитимуть фермерську куртку?

Коли Міучча Прада пропонує світові нову ідею, світ дослухається. На показі сезону весна-літо 2024 дизайнерка представила верхній одяг, який не вдасться оминути, фермерську куртку. У темно-синьому, хакі, коричневому та зеленому кольорах ми носитимемо куртку із вузькими спідницями та прямими штанами. Цей тренд пропонує безтурботність і ми на це погоджуємося.

Victor VIRGILE/Getty Images
Victor VIRGILE/Getty Images

Реклама

Хоча ажіотаж на ці куртки нині набирає обертів, вже деякий час доволі популярними є утилітарні куртки, яким теж ворожать зростання попиту цієї осені. Prada презентували такі куртки з картатою підкладкою, як і Barbour, а на показі весна-літо 2024 Loewe представили скульптурну куртку з накладними кишенями у поєднанні з мінісукнею.

Prada весна-літо 2024
Prada весна-літо 2024

Fendi men осінь-зима 2024
Fendi men осінь-зима 2024

Останніми роками куртка Detroit від Carhartt WIP є обраницею супермоделей та знаменитостей — і нещодавно посіла п'яте місце в рейтингу найпопулярніших речей Lyst за перший квартал.

The Row весна-літо 2024
The Row весна-літо 2024

Loewe весна-літо 2024
Loewe весна-літо 2024

Якщо зазирнути в історію, то марка Carhartt, заснована у 1889 році, є оригінальною компанією з виробництва робочих курток. А вже з 1994 року, коли було запущено нову гілку Carhartt WIP, почала створювати інші варіації курток. У сучасних інтерпретаціях фермерських курток дизайнери все ж надають перевагу класичному дизайну, який можна впізнати за вельветовим коміром, численними кишенями та металевими ґудзиками. Чого тільки варті куртка від The Row, стьобана куртка від Toteme й універсальна модель від Uniqlo. А ще у виборі такої куртки радимо не нехтувати шопінгом на вінтажних маркетах і сайтах.

Burberry
Burberry
Carhartt WIP
Carhartt WIP
Arket
Arket
Barbour
Barbour
Uniqlo
Uniqlo
Everlane
Everlane
Loewe
Loewe
J.Crew
J.Crew
Mackintosh
Mackintosh
The Row
The Row
Miu Miu
Miu Miu
Toteme
Toteme
Dickies
Dickies

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.