До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чи модно досі носити вузькі штани?

Тренд на оверсайз-силуети протягом останніх кількох сезонів панує на модних подіумах. Дедалі рідше зустрічаються вузькі штани, поступаючись місцем широким і розслабленим фасонам, проте цього сезону весна-літо 2023 спостерігаються зміни у бік приталених силуетів. Так, Максиміліан Девіс у своїй дебютній колекції для Ferragamo запропонував вибирати замшеві штани з розрізами у щиколоток, що повторюють силует ніг, а Міучча Прада в колекції для Prada показала штани-skinny у парі з сорочками та вільними жакетами. У зв'язку з тим, що тенденція на вузькі штани плавно починає з'являться в колекціях дизайнерів, пропонуємо розглянути модні варіанти в нових колекціях цього сезону.

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Реклама

Останніми роками вузькі штани дедалі частіше асоціювались з елементом гардероба з минулого, але насправді це класична модель, яка також має місце у вашому стилі. Нова версія вузьких штанів є гібридом класичних skinny-моделей і варіантів прямого крою. Тобто вони залишаються вузькими у верхній частині, але внизу мають більш вільний крій штанини. Так, у колекції Versace можна побачити шкіряний варіант з низькою посадкою та трохи розширеними штанинами донизу, у Alexander McQueen представлена елегантна брючна чорна версія, а у Blumarine — варіант з накладними кишенями.

Prada
Prada

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Stella McCartney
Stella McCartney

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Вузькі штани, які були дуже популярні в 2000-х і 2010-х роках серед модниць, в новому сезоні отримали нове прочитання. Такі моделі вже були помічені на it girls, як Гейлі Бібер, Каро Даур і Ксенії Адонтс, а значить дуже скоро їх стане набагато більше на вулицях модних столиць. Пропонуємо звернути увагу на вузьку модель Dries Van Noten, класичні штани Stella McCartney і Michael Kors Collection, або розглянути бежеву модель з защипами Ralph Lauren та фіолетову версію Sportmax.

Versace
Versace

Ferragamo
Ferragamo

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Sportmax
Sportmax

Vogue.ua зібрав наймодніші вузькі штани, які можна придбати вже зараз.

<b>SAINT LAURENT</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.