До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Босоніжки з "дутими" деталями — найкомфортніший тренд цього літа

"Дуті" босоніжки або сандалі, легкі та м'які, як повітряна кулька, — найкомфортніший тренд цього літа. Але, на жаль, ця модель взуття не має нічого спільного з футуристичними босоніжками, представленими в колекції Loewe, чи які, ймовірно, ви бачили на Керрі Бредшоу у третьому епізоді другого сезону "І просто так…". Однак є і хороша новина: puffysandals, що у перекладі з англійської значить "пухкі", або "дуті" сандалії, зручніші за будь-яке інше взуття, схвалене навіть нью-йоркськими модницями.

Реклама

Як розпізнати пухкі сандалі? Вони грайливі, на підборах або на пласкій підошві, у варіанті сабо або шльопанців. Вони цікаві своїм дизайном, щось середнє між м'якою подушкою та повітряною кулькою: насправді їм вдається бути повсякденними та практичними, але водночас вирізнятися елегантною чарівністю. Також їхня прикмета — квадратно-закруглений носок у стилі кінця 1990-х. Серед улюблених сандалів зірок зараз є моделі на пласкій підошві з подвійним пухким ремінцем, який надійно утримує підйом. Не меншою популярністю користуються босоніжки або шльопанці з ремінцем, який фіксує тільки великий палець.

Кадр із серіалу "І просто так..."
Кадр із серіалу "І просто так..."

Топмодель Ельза Госк запустила свій бренд HelsaStudio, який народився в Лос-Анджелесі в 2022 році, як любовний лист колишнього ангела Victoria'sSecret всім жінкам, які, як і вона, люблять бути модними, зберігаючи при цьому практичність. В основній колекції, яка також складається з інших предметів одягу на додаток до взуття, панують м’які кольори та форми, типові для сучасного Стокгольма. Ви також бачили, як "дуте" взуття носила Роузі Гантінгтон-Вайтлі, яка разом із брендом GiaBorghini створила модель босоніжок на атласних підборах, названу на її честь.

Ми зібрали для вас пухкі сандалії і босоніжки, які можна купити вже зараз. Для тих, хто любить сандалі на пласкій підошві, підійдуть нейтральний варіант JilSander і модель Balenciaga у рожевому кольорі. А модницям, які не можуть жити без підборів, як Керрі Бредшоу, варто придивитися до босоніжок з "дутими" ремінцями GianvitoRossi і GiaBorghini.

<b>GIANVITO ROSSI</b>

За матеріалами vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.