КУПИТИ КВИТКИ

Блуза оливкового кольору – наймодніша річ цього сезону

Блуза – це один із тих предметів одягу, який завжди має бути в гардеробі. Адже в більшості випадків саме вони стають стилістичним полотном, на основі якого буде будуватися все вбрання. Отже, текстура, крій і, перш за все, колір мають величезне значення. Ця остання характеристика стала провідною темою сезону осінь-зима 2024/2025. Минулого року такі нейтральні кольори, як чорний, коричневий і бежевий, завоювали перевагу, надаючи любителям мінімалізму у дусі 1990-х безмежні можливості. Утім, є нові відтінки, які вступають у боротьбу, як-от оливковий, які поступово починають демонструватися на подіумах, щоб стати новою базою. Vogue.ua зібрав наймодніші оливкові блузи, які варто додати до свого гардеробу вже зараз.

Оливкова блуза зі спідницею з високою посадкою

Atlein
Atlein

Реклама.

За словами Антоніна Трона, креативного директора Atlein, його бачення цього сезону коливалося між "сильним" і "м’яким". Воно знайшло своє місце в образі з оливковою блузою та спідницею з високою посадкою з застібкою спереду.

Оливкова блуза з мідіспідницею

Hermès
Hermès

У найхолодніші місяці року застосовувати багатошаровість важливо, якщо хочете залишатися в теплі та не нехтувати стилем. Це концепція, якій Hermès віддали належне. Задумана як колекція, що містить елементи кінного життя та мотоциклетного спорту, вона представила вбрання, яке було ідеальним поєднанням обох світів. Доповненням до темно-оливкової блузи та мідіспідниці стали відповідна шовкова хустка, а також коричневі чоботи на спортивній підошві та клатч.

Оливково-зелена блуза та прозора спідниця

Saint Laurent
Saint Laurent

Чуттєва пропозиція надійшла від Saint Laurent. У своїй колекції осінь-зима 2024/2025 бренд віддав належне засновнику Іву Сен-Лорану прозорими виробами. У результаті вийшов силует, який був однаково помітним і сексуальним. Оливково-зелена блуза, яка була доповнена бантом на шиї, стала ідеальною основою для поєднання з вузькою прозорою спідницею та туфлями з відкритим мисом.

Оливкова блуза з широкими штанами

Тенденції сезону осінь-зима 2024/2025 показують, що драматичні коміри, як-от галтер, нікуди не подінуться. І хоча цього можна досягти за допомогою шарфів і бантів, як демонструють Hermès і Saint Laurent, правда полягає в тому, що практичність привела нас до блузок. Безпрограшна стилістична формула, перевірена міланським вуличним стилем, – оливково-зелена блуза в поєднанні з ніжно-рожевими широкими штанами та білим взуттям.

Оливкова атласна блуза та костюм

Але не тільки повсякденні образи виграють від цього універсального одягу. Безпечним вибором для офісного дрескоду завжди є костюми. Цей наряд оживе в поєднанні з оливково-зеленою атласною блузою та туфлями-човниками.

Оливкова блуза з високим горлом і картата спідниця

У холодну пору року порятунком кожного гардеробу є блузи з довгими рукавами та водолазки. Якщо ви хочете носити цей елемент зі спідницями, рекомендуємо віддавати перевагу таким тканинам, як бавовна, фланель і навіть твід, щоб ви могли носити їх, не турбуючись про погоду. Залежно від випадку, ви можете вибрати чоботи на підборах або балетки Мері Джейн.

За матеріалами vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.