До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

9 способів стильно носити білу сорочку цієї весни

Покази сезону осінь-зима 2023/2024 представили елегантність як нову сексуальність з мінімальною кількістю шкіри та структурованим одягом у центрі уваги. З усіх запропонованих предметів гардероба дизайнери особливо виділили білу сорочку і показали нові способи носити цю улюблену річ багатьох модниць. Valentino доповнили її чорною краваткою, Gucci скомбінували з трикотажем, а Prada сорочки з кишенями поєднали з мініспідницями та балетками, прикрашеними орігамі. Vogue.ua зібрав 9 способів стилізувати білу сорочку відповідно до модних колекцій прийдешнього сезону.

Утилітарний стиль

Prada
Prada

Реклама

Prada вивели утилітарний стиль на новий рівень, продемонструвавши поєднання характерної сорочки з великими кишенями з мініспідницею з тим самим декоруванням, а також балетками з гострим носком.

Зі структурним жакетом

Proenza Schouler
Proenza Schouler

Структурні жакети знов повернули собі колишню славу, посунувши обʼємні блейзери. Поєднуйте їх із улюбленою сорочкою та мідіспідницею.

Багатошаровість

Emilia Wickstead
Emilia Wickstead

Ідеальний образ для прохолодних весняних днів зʼявився на подіумі Emilia Wickstead: бренд зробив ставку на багатошаровість, зримувавши сорочку з водолазкою та довгим графітовим пальтом.

Чорно-біла класика

Dior
Dior

Back to school гасло осінньо-зимової колекції Dior. Білий верх та чорний низ позачасова класика.

Зі шкіряними штанами

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Шкіряні штани необхідний елемент будь-якого весняного гардероба. Цього сезону поєднуйте їх із сорочкою, виготовленою зі струмливої тканини, для досягнення ще більш елегантного образу.

З трикотажем

Gucci
Gucci

Трикотажний джемпер також може стати найкращим союзником білої сорочки. Якщо погода дозволяє, просто накиньте його на плечі, аби створити більш розслаблений та невимушений образ.

З денімом

Versace
Versace

Важко уявити собі жіночий гардероб без хоча б однієї пари джинсів. Комбінація білої сорочки та деніму завжди безпрограшний варіант.

Як сукню

Tod's
Tod's

Простий та ефектний стилістичний трюк "пропустити" штани і сконцентрувати всю увагу на подовженій білій сорочці.

З краваткою

Valentino
Valentino

Додати образу необхідної строгості допоможе краватка. Цього сезону обирайте тонкі моделі, як у колекції Valentino.

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.