КУПИТИ КВИТКИ

8 наймодніших суконь для літньої спеки

Коли температура починає підвищуватися, важливо мати в гардеробі речі, в яких буде комфортно навіть у спекотну пору. Ми маємо для вас найпростіші та наймодніші рішення на щодень — добірку з восьми літніх суконь, володіння якими дозволить вам бути готовою до виходу за кілька хвилин. Залишиться тільки додати аксесуари: модні босоніжки, ефектні сережки або трендовий ремінь. Нижче ми зібрали найкращі літні сукні, які ви можете носити в різних випадках — від міста до курорту. Дуже легкі моделі на щодень, в’язані гачком плаття, сукні сліп з мереживом і ще багато інших варіантів, які вам точно сподобаються.

Коротка обтисла сукня

Дуже коротка сукня — найсміливіший і найчуттєвіший літній тренд 2023 року. Вибирайте обтислу модель, що нагадує естетику bodycon. Серед найпривабливіших версій — маленька чорна сукня, яку продемонструвала Жизель Бюндхен.

Реклама.

Жизель Бюндхен
Жизель Бюндхен

Лляна сукня

Коли починається спекотна погода, ми шукаємо щось "свіже та легке". Крім варіантів у світлих кольорах або образів total-white, які мають властивість відбивати, а не поглинати сонячні промені, одним з найбільш природних рішень є лляна сукня. Неважливо, коротка, середня або максідовжина, але вільний і трохи широкий крій має значення.

Сукня, в’язана гачком

Висока майстерність, яка дозволяє створювати унікальні моделі, — гучний тренд цього літа. Сьогодні одяг, зв’язаний гачком або виконаний з аплікаціями макраме, вже не є милим нагадуванням про стиль гіпі, а стає головним героєм сучасної міської моди.

Сукня у білизняному стилі

Проста, але вишукана сукня в білизняному стилі поєднує мінімалізм та витонченість. Це культова річ 1990-х, яку носили Кейт Мосс, Кортні Лав і Леді Ді. Нещодавно сукню сліп одягала Вікторія Бекхем на весілля сина Брукліна з Ніколою Пельтц, а пізніше ввела її до своєї нової колекції. Серед усього літнього одягу це позачасовий елемент стилю, який ми рекомендуємо мати у своєму гардеробі. Спробуйте варіант з мереживним краєм.

Вікторія і Девід Бекхеми
Вікторія і Девід Бекхеми

Сукня в англійській техніці вишивання broderie

Легкість і делікатність характеризують романтичну сукню в англійській техніці вишивання broderie. Цю сільську сукню — метафору солодкого літа, синонім типово літнього шарму — обожнюють модні дівчата вздовж усього узбережжя Середземного моря і носять у багатьох барвистих варіаціях (на додаток до класичного білого).

Біле плаття

Проста біла сукня є символом спекотної пори року. Вона підходить практично на всі випадки життя і є неофіційним строєм з червня по вересень. Від мінісуконь до варіантів середньої довжини — просто додайте трохи креативності, щоб отримати із нею безліч літніх образів. Ми рекомендуємо мати в гардеробі декілька моделей. По-перше, з різних тканин: бавовняного попліну, льону, мережива та трикотажу. А по-друге, різних дизайнів, від еклектичного мінімалізму до богемної естетики.

Фантазійне плаття

Буяння багатобарвних візерунків, малюнків і кольорів літніх суконь дарує радісний і безтурботний настрій. Носіть їх з еспадрильями (як королева Іспанії Летиція та Кейт Міддлтон), босоніжками або шкіряними балетками, а також із парою стильних сережок. Якщо не зараз, то коли?!

Сукня-сорочка

Це улюблена літня сукня МеганМаркл і Дженніфер Лопес. Коли літо стає по-справжньому спекотним, приходить час сукні-сорочки, до якої залишається додати сандалі чи кеди — і хоч на прогулянку, хоч в офіс. Цього року вибирайте модель сорочкового крою в свіжих морських відтінках.

За матеріалами: vogue.it

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.