До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 стильних образів із денімом, які варто обрати вже цієї весни

2023-й – рік деніму, і саме його ми найчастіше бачили під час останніх Тижнів моди. Одержимість денімом почалася з Diesel і Blumarine, які створили новітній тренд для нових поколінь. Спідниці, джинси, топи, сумки – немає жодної речі, яка б встояла перед цим матеріалом.

Blumarine у своїй колекції весна-літо 2023 представив кілька пропозицій, які викликали фурор. Наприклад, довгу джинсову сорочку в поєднанні зі спідницею-двійкою. Вірусним став образ у стилі 2000-х із розкльошеними штанами з потертого деніму, романтичним топом із торочками та золотим намистом.

Реклама

Blumarine, весна-літо 2023
Blumarine, весна-літо 2023

Blumarine, весна-літо 2023
Blumarine, весна-літо 2023

В останній колекції Diesel з'явилися широкі ремені, які носять із ефектними об'ємними джинсами та черевиками із деніму. Зіркою стала довга джинсова спідниця з низькою талією – ключовий елемент гардеробу в стилі Y2K.

Diesel, Pre-Fall 2023
Diesel, Pre-Fall 2023

Diesel, Pre-Fall 2023
Diesel, Pre-Fall 2023

Неважко помітити, що довгі спідниці взяли гору, ставши зірками сезону. Streetstyle-королеви носять їх постійно. Емілі Ратаковскі – одна з них. Вона гуляла вулицями Нью-Йорка в джинсовій максі у поєднанні зі шкіряною курткою.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Утім, спідниці – не єдиний спосіб дотримуватися тренду. У будь-яких речах і на всі випадки життя, денім, безсумнівно, є найсучаснішою опцією. Тому vogue.ua зібрав 5 образів із денімом, за допомогою яких можна отримати максимум від цього модного матеріалу.

Сукня, що повторює силует

Спочатку це може здатися некомфортним, але з більшим вмістом лайкри денім стає такою ж зручною тканиною, як і будь-яка інша. Це доводить Кендалл Дженнер, яка обрала обтислу сукню міді темного відтінку. З чоботами в стилі 1990-х на зручних підборах вона створює універсальний і модний образ.

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Максіпальто

Одна з найоригінальніших речей – довге джинсове пальто. З основою будь-якого кольору воно є ідеальним одягом для тих днів, коли не хочеться занадто продумувати свій вигляд. Денімове максіпальто допоможе створити ультрасучасний образ і стане його головним героєм. Крім того, можна погратися з аксесуарами, щоб додати цікавих акцентів. Протисонцеві окуляри – завжди хороший варіант.

Оригінальний топ

Деніму також є місце в найособливіших образах. З оригінальним топом із джинсової тканини комплект складається без зусиль. Римуйте такий топ зі штанами із заниженою талією, і ви точно не залишитеся непоміченою.

Denim total look

Найризикованіший спосіб носити денім — total look, але найкраще в цьому варіанті — безмежні стилістичні можливості. Найсміливіші модниці можуть додати джинсові аксесуари.

Джинсова сукня

Цього разу Белла Гадід показує, як стилізувати дуже функціональну джинсову сукню. Для повсякденного життя це одна з найзручніших речей. А надто якщо ви поєднаєте її з чорними балетками.

Белла Гадід
Белла Гадід

Текст: Irene Marsal

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.