До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: з чим носити штани з розрізами цього сезону

Уперше штани з розрізами, або split pants, з’ явилися на показі сезону весна-літо 2019 однойменного бренду Вікторії Бекхем. Відтоді ці штани пройшли багато стадій, та з впевненістю можна сказати, що зірки вуличної моди прийняли їх з розкритими обіймами. Vogue.ua зібрав найстильніші виходи модниць і зʼясував, з чим ефектно носити штани з розрізами цієї зими.

Реклама

Спортивний, офісний або мінімалістичний – штанам з розрізами до снаги будь-який стиль. Задля створення теплого й практичного образу радимо озброїтися трендовими дублянками, довгими пальтами, актуальними мотокуртками та, звісно, стильною базою осінньо-зимового гардероба – однотонними водолазками. Тут же в гру вступають й аксесуари: протисонцеві окуляри в обʼємній оправі, мінісумки, теплі шарфи й улюблені головні убори.

Коли температурний режим дає змогу, модниці змінюють полуботки, що супроводжують штани з розрізами, на модні балетки та слінгбеки. Уже напрацьованою практичною стилістичною формулою можна вважати римування чорних легінсів або штанів з розрізами з цим взуттям та приталеним жакетом. Отримуємо елегантний образ, що згодиться для будь-якої нагоди.

Окрім цього, радимо звернути увагу на денімові моделі, варіанти з принтами або класичні білі варіації. Їх модниці римують з однотонними базовими елементами гардероба або теплими джемперами з анімалістичним візерунком.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.