До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 стилістичних прийомів, що освіжать весняний гардероб

Хоч як очевидно це прозвучить, та оновлення стилю до нового сезону не обов’язково означає придбання цілого комплекту одягу – часто речі, які оживлять образ, вже є у вашому гардеробі. Незалежно від того, йдеться про поєднання кольорів, силует, довжину чи навіть певний спосіб стилізації, часто саме найделікатніші зміни можуть мати найбільше значення.

Модні подіуми є найбагатшим і найоригінальнішим джерелом натхнення. Саме тут найбільш кваліфіковані креативці галузі експериментують із одягом та заохочують нас поглянути на певні речі по-новому. Тож якщо ви шукаєте прості стилістичні прийоми, щоб освіжити свій гардероб, Vogue.ua знає 5 трюків, що допоможуть із цим завданням.

Реклама

Полумʼяний червоний

Ferragamo
Ferragamo

Внесіть трохи вогню у свій весняний гардероб за допомогою яскравого кольору, який віднедавна відомий як "червоний Ferragamo". Незалежно від того, чи оберете ви total look, чи просто додасте барвистості за допомогою сумки або взуття, цей відтінок обов’язково пожвавить стиль у теперішньому сезоні.

Додайте худі

Miu Miu
Miu Miu

Довіртеся Miu Miu, аби захотіти носити толстовки та худі поза спортзалом. Цього лютого італійський бренд представив на подіумі моделей у невибагливому простому вбранні: бежеві пальта, сірі толстовки, легінси та лофери. Це ідеальний багатошаровий образ для прохолодних весняних днів. Занадто тепло? Просто замініть трикотажні джогери мініспідницею, а вовняне пальто — легким блейзером.

Спідниця поверх штанів

Fendi
Fendi

Забудьте про естетику бохо та обтислі штани нульових, тому що цього року образ "спідниця поверх штанів" отримав новий виток своєї популярності. Візьміть приклад із Fendi та дотримуйтесь однієї палітри — темно-синій, сірий або чорний кольори — і закінчіть вишуканими аксесуарами.

Оверсайз-силует

Bally
Bally

У цьому сезоні джинсова тканина була всюди, і на подіумі, і на вулицях модних столиць. Однак найбільш помітною відмінністю від попередніх років були пропорції — головував саме оверсайз-силует. Показ Bally весна-літо 2023 став основною точкою відліку, тож поєднуйте мішкувату джинсову сорочку з широкими джинсами та масивними золотими прикрасами для легкого образу.

Багатошаровість

Miu Miu
Miu Miu

Це, мабуть, найпростіший стилістичний трюк, з яким можна поекспериментувати в цьому сезоні — по суті, все, що вам потрібно, це трикотажний лонгслів і футболка або безрукавка. Просто одягніть футболку поверх лонгсліва, щоб надати зухвалого настрою рафінованим речам, як-от спідниця-олівець чи класичні штани.

Текст: Joy Montgomery

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.