До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 способи носити baggy джинси цього сезону

Мішкуваті джинси зайняли своє зіркове місце в панорамі сезонних трендів. Класика, яка досягла свого піку популярності в 1990-х роках, і сьогодні інтерпретується головними модними брендами. Низька посадка і широкі штанини роблять цю модель найзручнішою для весняно-літнього сезону. Згідно з тенденціями, вільний силует джинсів став улюбленим і серед модниць та it-girls. Vogue.ua зібрав 4 ефектні способи носити baggy джинси вже зараз.

Реклама

Baggy джинси + білий топ кроше

Мішкуваті джинси з їхнім вільним і широким силуетом дають свободу носити більш ризиковані топи та блузи. Хоча в цьому сезоні тенденція прозорості зосереджена в основному на спідницях, але можна показувати набагато більше. За ствердженням таких брендів, як Brandon Maxwell, Valentino, Stella McCartney, Gucci і Ermanno Scervino, baggy джинси ідеально поєднуються з блузами та топами нейтральних тонів, особливо білими. Крім того, вибране вами взуття може покращити образ та зробити його більш повсякденним, ідеальним для того, щоб насолоджуватися прогулянками з друзями.

Baggy джинси + прозорий верх + туфлі з гострим носком

Прозорі матеріали не завжди повинні асоціюватися зі сміливим і чуттєвим образом, оскільки вони також можуть підняти образ на ще більш витончений і свіжий рівень. Як на подіумах, так і поза ними видно, що туфлі на підборах створюють бажаний ефект у поєднанні з мішкуватими джинсами.

Baggy джинси + кроптоп + туфлі-човники

Gucci
Gucci

Білий топ, туфлі-човники, мішкуваті джинси та контрастні аксесуари — проста та ефектна формула успіху. Взуття має важливе значення, а класичні човники ідеально пасують як за своїм комфортом, так і за своєю здатністю стилізувати ширину джинсів. За натхненням радимо звернутися до колекції Gucci, у якій був представлений образ з білим топом та мішкуватими джинсами, що відсилав до мінімалістичного тренду.

Білі baggy джинси + металізований верх

Вітаючи 1990-ті, ми повільно прощаємося з тенденцією Y2K. Слід визнати їхню тривалу боротьбу, хоча металізовані елементи все ще не полишають своїх позицій. Тренд, який до того, як був частиною "нульових", пережив свій найяскравіший період у 1970-х роках та був помічений у колекціях Rabanne, Blumarine та Miu Miu. У центрі уваги — металізовані топи. Їхній разючий характер дозволяє грати з більш сміливим образом — у поєднанні з човниками та, звичайно, широкими білими джинсами.

Brandon Maxwell
Brandon Maxwell

Інший спосіб носити металізований образ запропонували Brandon Maxwell — джинси у поєднанні з білою сорочкою та босоніжками на високих підборах.

За матеріалами vogue.mx

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.