КУПИТИ КВИТКИ

Три демісезонні куртки для стильних образів цієї осені

Який верхній одяг обрати для переходу з теплого літа в уже прохолодну та вологу осінь? Спостерігаючи за вуличною модою, ми помітили, що варто мати у своєму гардеробі принаймні одну з трьох завжди актуальних курток, які слугуватимуть роками й гарно старішатимуть. Запрошуємо й вас обрати свою ідеальну куртку на осінь 2024.

Launchmetrics
Launchmetrics

Реклама.

Шкіряна куртка

Це саме та куртка, яка гарно старішатиме. Якщо раніше модними були косухи та байкерські шкіряні куртки, то зараз ми надаємо перевагу ретродизайну прямого крою з блискавкою та класичним коміром. Така модель шкірянки нагадує за естетикою утилітарну куртку й асоціюється з вінтажем. Щоб акцентувати вінтажність куртки, поєднайте її з прямими класичними джинсами. Ботильйони або лофери стануть влучним взуттям для завершення образу.

Launchmetrics
Launchmetrics

Джинсова куртка

Для ще не вологої осені оптимальна звичайна джинсова куртка. Цього сезону варто обирати подовжені моделі вільного крою на ґудзиках. Куртка з деніму універсальна: поєднується і зі світлими штанами-балонами, і з чорними штанами skinny. З огляду на сучасні тенденції демісезонний образ із джинсовою курткою матиме гарний вигляд із сітчастими балетками (які ми активно продовжуємо носити першу половину осені) та класичними сумками.

Launchmetrics
Launchmetrics

Launchmetrics
Launchmetrics

Бомбер

Ще одна універсальна куртка, яка ідеально впишеться в унісекс-образи. Об'ємний бомбер є найбільш зручним верхнім одягом, під яким вмістяться светр чи кардиган. Найсміливіші можуть експериментувати й поєднувати бомбер зі спідницями — радимо почати з джинсової.

Launchmetrics
Launchmetrics

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.