До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

Хороші новини: сітчасті балетки залишаються в тренді цієї осені

Сітчасті балетки та прозоре взуття стали несподіваним взуттєвим трендом у 2024 році, що швидко завоював прихильність і модних інсайдерів, і любителів безперечного комфорту. Ці моделі привертають увагу своєю незвичайністю, простотою та легкістю, пропонуючи свіже бачення класичних балеток. Тонкі матеріали та специфічні методи виготовлення забезпечують вентиляцію, що робить це взуття ідеальним вибором для теплої погоди.

Photo: Fujio Emura
Photo: Fujio Emura

Реклама

Американська акторка Дженніфер Лоуренс стала однією з головних прихильниць цього тренду. Вона віддала перевагу балеткам Ozzy від The Row, які також відомі як "невидиме взуття" завдяки їхньому мінімалістичному дизайну та майже непомітному силуету. Ще однією культовою моделлю стали сітчасті балетки Alaïa, які швидко завоювали популярність та стали справжнім бестселером. Це взуття часто розпродається, а ті, кому вдається його придбати, одразу закохуються у нього за його практичність. Іще одним прикладом модних сітчастих балеток є витончені моделі Marcy від Khaite або Atomic від Bottega Veneta. Тим, хто шукає щось яскравіше, варто звернути увагу на червоні балетки Mary Jane від Proenza Schouler, які додадуть кольорового акценту образу.

The Row Pre-Fall 2024
The Row Pre-Fall 2024

Основна перевага таких моделей — їхня універсальність. Сітчасті балетки стануть в пригоді за найрізноманітніших випадків. Вдень їх можна поєднувати з джинсами або трикотажними чи лляними комплектами, а ввечері вони стануть чудовим доповненням до максісукні або класичного костюма.

Сміливі модниці обирають прозоре взуття, яке вперше з'явилося на подіумі JW Anderson в сезоні весна-літо 2023. Прозорі туфлі на підборах Valentino або босоніжки на платформі Amina Muaddi також здобули велику популярність. Тренд на "голе взуття" нагадує тренд на "голу сукню", де ступінь оголення можна обирати залежно від власних уподобань: від майже повністю прозорих моделей до напівпрозорих.

HVÓYA
HVÓYA

Проаналізувавши цей тренд, можна зробити висновок, що прозоре та сітчасте взуття відповідає сучасним потребам моди — бути одночасно стильним і функціональним. Такі моделі легко інтегруються в будь-який гардероб, додаючи йому свіжості й легкості. Для тих, хто шукає оригінальне взуття, сітчасті та прозорі моделі стануть чудовим вибором.

Alaїа
Alaїа
Burberry
Burberry
Khaite
Khaite
Proenza Schouler
Proenza Schouler
Reformation
Reformation
Bottega Veneta
Bottega Veneta
Arket
Arket
The Row
The Row
Le Monde Beryl
Le Monde Beryl

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.