До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 способів носити штани-карго цього сезону

Якби нам довелося вибрати головний предмет сезону весна-літо 2023, це точно були би штани-карго. Вони повернулися, зокрема, завдяки Stella McCartney, Coperni та Miu Miu, які додали до своїх колекцій утилітарний одяг. Як наслідок, штани кольору хакі, які ви, можливо, пам’ятаєте з дівочих гуртів 1990-х і "нульових", інформують про те, як ми будемо одягатися цього літа.

Реклама

Окрім звичних модних ідей, є і мінімалістичні способи стилізувати штани-карго, щоб виглядати вишукано. До прикладу, образ Сієнни Міллер, яка нещодавно з’явилася на вечірці в Нью-Йорку в кремових карго від Mango. Обтислі штани Сієнни мали лише пару кишень, що робило їх вишуканішим варіантом, ніж оригінальні карго. Вона додала пару класичних шкіряних лоферів і тренч, доводячи, що з ретельно підібраними доповненнями карго можуть виглядати так само витончено, як і костюмні штани. Vogue.ua зібрав 11 способів стилізації штанів-карго прямо зараз.

Білі карго

Гейлі Бібер – неофіційна королева штанів карго. Для нещодавнього виходу вона вибрала пару кольору слонової кістки у стилі 1990-х завдяки манжетам на шнурках на щиколотках і великим кишеням на стегнах. Модель також додала обʼємний шкіряний бомбер і масивні лофери, щоб зробити образ ще більш жорстким.

Штани-карго + топ-галтер

У нас є ще одна ідея стилізації в дусі 1990-х, люб’язно надана Емілі Ратаковскі. Поєднуйте класичні штани карго кольору хакі із вкороченим топом-галтер і спортивними кросівками.

Нейтральні відтінки

Сієнна Міллер доповнює свої кремові штани-карго більш формальними лоферами та довгим тренчем такого самого світлого відтінку. Вона робить ансамбль більш піднесеним, дотримуючись нейтральної колірної палітри з футболкою земельного відтінку та сумкою з принтом зебри.

Джинсові карго

Джинсові штани-карго — це, мабуть, найпростіший спосіб відтворити розслаблений щоденний образ, як показала Гейлі Бібер, яка носить свої штани з простою білою футболкою, кросівками та чорною сумкою з короткою ручкою.

Мінімалістичні карго

Лорі Гарві показує, що карго можуть виглядати мінімалістично та піднесено – просто виберіть штани з більш приталеним силуетом у сірому, темно-синьому або чорному кольорах.

Сміливий принт

Кім Кардаш'ян, безумовно, притримується трендів, тож, звісно, вона обрала карго зі сміливим принтом, вільним кроєм і багатьма кишенями. І, як справжній посол Skims, вона поєднала їх з приталеною майкою від власного бренду.

Штани-карго + топ-кроше

Плетений жилет або топ яскравих кольорів чи з яскравими деталями миттєво надасть штанам-карго відчуття літа, що наближається.

Штани-карго + кроп-топ

Це вбрання популярне не просто так: класичні штани карго кольору хакі ефектно поєднуються з кроп-топом.

Зі шкіряним блейзером

Щоб зробити штани-карго елегантнішими, дотримуйтесь прикладу Перніл Тейсбек і додайте блейзер, мінісумку та мюлі на підборах.

З яскравим бомбером

Образ Тіффані Хсу показує, що коли справа доходить до штанів-карго, ви можете потішитися пропорціями — виберіть оверсайз-силует із кишенями розміру XXL. Обʼєм вона підкреслила бомбером великого розміру.

Сірі карго

Джіджі Гадід була помічена в Нью-Йорку в джинсових штанах-карго великого розміру, і саме сірий відтінок виділяє її погляд на цей тренд. Модель дотрималася однієї теми з сорочкою в тон, чорним шкіряним блейзером і мінімалістичними аксесуарами.

Текст: Emma Spedding

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.