До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 нових способів носити костюм цього сезону

Жоден сучасний гардероб не обходиться без костюма, і, як продемонстрували модниці під час останніх тижнів моди, він виявився елементом, який справді може вражати. Від дуохроматичних поєднань до "костюмів-четвірок": vogue.ua зібрав 10 стильних способів носити костюм цієї весни, натхнених вуличним стилем.

Дуохром

Реклама

Традиційно костюм складається з однакових за кольором окремих частин, але Алекса Чанг довела, що дуохроматичний ансамбль може бути так само елегантним. Великий жакет і штани вільного крою вона доповнила білою майкою, чорними босоніжками та сумкою Gucci.

Деконструкція

Деконструйовані класичні силуети — чудовий спосіб підкреслити індивідуальність. Для стильного образу обирайте жакет з вирізами, штани карго, сміливі прикраси та ефектні черевики.

"Костюм-четвірка"

Бонус гарного костюма полягає в тому, що він надає можливість різноманітних варіантів стилізації — навіть кросівки стають елегантними, якщо поєднати їх із костюмом відповідного крою. Додайте жилет і максіпальто того ж відтінку, а також щедру порцію срібних прикрас.

Костюм зі спідницею

Поєднання брючного костюма з вінтажною футболкою ідеально просте, а от та сама футболка в ансамблі зі спідничним комплектом створює несподівано елегантний образ. Не бійтеся експериментувати з кольоровими акцентами або графічними принтами.

Темно-синій

Темно-синій колір Navy Blue отримав свою назву завдяки формі офіцерів британського Королівського флоту. З 1700-х років сині барви стали базовими для робочої уніформи по всьому світу. Модернізувати цей відтінок здатен темно-синій костюм вільного крою із сорочкою в тонку смужку. Додайте темно-синю сумку в тон і протисонцеві окуляри, щоб створити ідеальний ансамбль.

Натхнення 1970-ми

Костюми, натхнені 1970-ми, повернулися, частково завдяки Алессандро Мікеле та Гаррі Стайлзу. Найпростіший спосіб відтворити цю епоху? Костюм зі штанами кльош та двобортним блейзером. Не забудьте великі протисонцеві окуляри в квадратній оправі, бажано яскравого відтінку.

Яскраві кольори

Вибір барвистого ансамблю — чудовий спосіб кинути виклик типовій приглушеній палітрі світу костюмів. Будьте сміливими у своєму стилі — пара кольорових колготок і ретрокорсаж стануть чудовими акцентами образу.

Пастельні відтінки

Цього року Тиждень моди в Нью-Йорку був нетипово теплим, і це надихнуло зірок стритстайлу. Щодо кольорів, то хоча червоний був у тренді протягом кількох сезонів, цього місяця модниці зробили вибір на користь пастельних відтінків. Світлий костюм у поєднанні з базовими світлими речами стане найкращим союзником цієї весни.

З мікротопом

Хто сказав, що костюм повинен бути суто діловим? Формула проста: додайте ледь помітне бандо або бралет такого ж або контрастного відтінку.

Смугастий принт

Костюм у смужку — це класичний елемент гардероба. Цього сезону вибирайте тонку смужку, довгі широкі штани та блейзер. Щоб завершити образ, додайте білу футболку та протисонцеві окуляри.

Фото: Phil Oh

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.