До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: найстильніші образи гостей на Тижні моди в Мілані

Тиждень моди в Мілані добіг кінця — і поки ми готуємося до останнього забігу в Парижі, пропонуємо подивитися на найстильніші образи гостей в італійській столиці моди. Цього сезону streetstyle-образи гостей порадували не менше самих шоу. Ми бачили велику кількість необробленого або спеціально зістареного деніму, мотоциклетні куртки, витончені шовкові сукні-комбінації, елегантний трикотаж з прорізами та довгі спідниці, іноді прикрашені спокусливими розрізами.

Реклама

Судячи з образів streestyle-інфлюенсерів, тренд на утилітарність і надалі перебуває в центрі уваги. Дівчата охоче показували штани-карго та спідниці з накладними кишенями, а також маскулінні блейзери та бомбери, ніби позичені з гардероба бойфренда. Разом з цим на вулицях Мілана спостерігалася велика концентрація елегантного вбрання: силуетні сукні, брошки у формі троянд, пальта в довжині максі, приталені брючні костюми, шовкові блузи та легкі сукні з металізованим ефектом. Vogue.ua зібрав найкращі образи streestyle-інфлюенсерів на Тижні моди в Мілані.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.