КУПИТИ КВИТКИ

Streetstyle: довгий светр + джинси – модне поєднання цієї осені

Сезон светрів офіційно почався. Це ідеальний предмет, щоб зустріти найхолодніші дні зі стилем та вишуканістю. У пошуках ідеального дизайну модниці знайшли оверсайз силует для оновлення свого гардеробу. Чудовим доповненням до таких довгих светрів будуть джинси. Є різні способи увійти в цей тренд: від більш повсякденного образу з мішкуватими джинсами до більш вишуканого – з джинсами прямого крою для тих, хто цінує позачасовість. Vogue.ua зібрав найстильніші образи модниць та зʼясував, як ефектно носити довгий светр і джинси цієї осені.

Довгий светр + джинси прямого крою

Реклама.

Така стилістична формули чудово пасуватиме для офісного дрескоду або формального середовища. До довгого светру варто додати джинси прямого крою, традиційний силует, який випромінює витонченість.

Довгий смугастий светр + білі джинси

Для повсякденного розслабленого образу варто обрати светр зі смугастим принтом — візерунком, який ніколи не виходить з моди — і вільні білі джинси. Ця комбінація ідеально пасує для захисту від вітру, не втрачаючи нотки стилю. Що стосується взуття, буде достатньо балеток, бажано з трикутним мисом, але інші моделі, як-от мюлі або байкерські чоботи, також підійдуть.

Довгий светр + широкі джинси + блейзер

Довгий светр з університетськими нашивками – ідеальний привід для створення автентичних образів. Поєднуйте його з широкими джинсами та улюбленими кросівками. Додайте також блейзер або шкіряну куртку, якщо температура продовжує падати.

Довгий светр + класичні сині джинси

Цікавим у довгих светрах є те, що вони можуть адаптуватися до будь-якого віку та особистості, від більш безтурботного вигляду до елегантного, де вони заграють з класичною формою прямих джинсів. Ідеальним аксесуаром стануть ботильйони або туфлі на підборах.

Довгий кардиган + джинси з високою посадкою

Осінні вихідні ідеально пасують для тренду на довгі светри, а оскільки це більш спокійний контекст, ми схилятимемося до яскравих кардиганів на ґудзиках. Додайте лише джинси з високою посадкою та кросівки на обʼємній підошві.

Довгий светр поло + джинси вільного крою

Інвестиція в довгий светр типу поло — мудрий крок цього сезону. Щоб надати йому кращого вигляду, достатньо вільних джинсів, що створить більш безтурботний ефект.

За матеріалами Vogue.mx.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.