До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 7 головних трендів цього сезону

Ні для кого не секрет: образи зірок вуличного стилю найкраще джерело натхнення, як одягнутися влітку. Створюючи шикарний літній міський образ, зверніться до квіткових суконь, елегантних аксесуарів, шовкових комплектів та улюблених костюмів-двійок. Vogue.ua зібрав 7 головних streetstyle-трендів цього літа, щоб поповнити свій капсульний гардероб.

Шовковий комплект

Реклама

Шовкові комлекти, що складаються із сорочки з коротким рукавом та штанів вільного крою, — справжня знахідка для спекотних днів. Дотримуючись порад модниць, збережіть решту образу майстерно мінімальною за допомогою елегантних аксесуарів.

Квіткова сукня + яскрава сумка

Жодна пора року не звеличує флористичний принц так, як літо. Квіткова сукня у стилі печворк є ідеальним вибором. Компенсуйте витонченість моделі високими черевиками в ковбойському стилі. Разом з тим блакитна сумка додасть образу барвистості.

Мінімалістичний костюм

Один неймовірно шикарний спосіб освоїти стиль літнього міста цього сезону? Блейзер кольору слонової кістки і костюмні штани в тон. Рибальські босоніжки — це обов’язковий атрибут мінімалізму, а сумка з рафії — саме в тему.

Максісукня + kitten heel

Барвисті максісукні вільного крою — ще одні модні союзники цього сезону. Подібно до зірок вуличного стилю, зведіть аксесуари до мінімуму, обираючи сумку та туфлі kitten heel чорного кольору.

Лляна сорочка

Основний елемент вуличного стилю цього літа — базова лляна верхня сорочка. Завдяки неймовірній практичності та лаконічності, її можна поєднувати з будь-чим, зокрема — з простою майкою та костюмними штанами.

Сукня-кроше

В’язана сукня є основним елементом літнього періоду сезон за сезоном, незалежно від того, чи носити її соло, чи вдягати під легкий тренч. Доповніть образ ледь помітними босоніжками у грецькому стилі та мінімалістичною сумкою.

Комплект з ефектом "другої шкіри"

Один із способів створити шикарний образ цього літа — трикотажний топ із принтом і спідниця в тон. Таке вбрання не потребуватиме додаткового стилістичного оздоблення — ефект "другої шкіри" зробить це сам за себе.

Текст: Laura Jackson

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.