До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: 10 способів носити бомбер цієї весни

Теплі сонячні дні вже настали. Один зі способів налаштуватися на весняну погоду — забути про пальто та перейти на демісезонний верхній одяг. Серед явних фаворитів модних інсайдерів цього сезону бомбер. Vogue.ua зібрав 10 стильних образів модниць, які переконають вас, що це найвдаліша інвестиція.

Чорна сукня + чоботи

Незважаючи на свою спортивну складову, бомберу до снаги і офісний образ. Поєднуйте його з чорною сукнею та високими чоботами, використовуючи бомбер як ідеальну заміну вовняного пальта.

Реклама

Чорна сукня + вʼєтнамки

Якщо ви хочете надати чорній сукні більш повсякденного відтінку, зробіть ставку на поєднання її з пляжними вʼєтнамками яскравого кольору та, звісно, бомбером.

Із сукнею в білизняному стилі

Хоча може здатися, що куртки-бомбери варто поєднувати лише з базовими чорними сукнями, правда в тому, що вони ідеально вписуються в багато різних образів. Емілі Сіндлев показує, як носити бомбер із шовковим платтям в білизняному стилі.

З мінісукнею

Бомбер варто носити також і з короткими сукнями — як альтернативу джинсовому жакету.

Із сукнею А-силуету

Якщо хочете надати своєму образу більшого драматизму та обʼєму, зробіть ставку на сукню А-силуету. Доповніть вбрання чорними черевиками — і матимете ідеальний комплект на щодень.

Спідниця + біла футболка

Цей тренд можна застосувати не тільки до суконь, а й для спідниць. Щоб зменшити елегантність цього одягу, виберіть базову білу футболку та ковбойські чоботи.

Джинсова спідниця + срібні чоботи

Куртки-бомбери завдяки своєму базовому вигляду дозволяють експериментувати та поєднувати їх із іншими трендовими речами. Довгі джинсові спідниці та сріблясті чоботи — хороші союзники.

Спідниця з принтом + мюлі

Окрім цього, радимо вдатися до поєднання з улюбленим бомбером візерункових дизайнів і мюлів.

Смугастий светр + джинси

Алекса Чанг стверджує, що куртка-бомбер також поєднується з джинсами. Модниця має рацію, тож до цієї стилістичної формули слід вдатися, коли не знаєте, що вдягнути наступні кілька місяців.

Із широкими штанами

Не варто забувати і про обʼємні широкі штани. Які докази ще треба, щоб зрозуміти: ця куртка необхідна вашому гардеробу цього сезону?

Текст: Tatiana Ojea

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.