До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ошатна спідниця + базовий верх — модний тренд 2023 року

Учора Prada представили свою нову колекцію осінь-зима 2023/2024, де головним трендом стали ошатні спідниці в парі з базовими светрами. Ми бачили на подіум безліч білих мініспідниць, спідниць-олівців і спідниць-сонце, прикрашених вирізаними квітами, що нагадують оригамі, об'ємними бутонами, стеблами й пелюстками. Міучча Прада доповнила ці елегантні та ошатні спідниці простими светрами з круглим вирізом з напуском у верблюжому та вугільно-сірому відтінках. Пропонуємо не чекати наступної осені, а носити цей тренд вже зараз.

Реклама

Якщо зазирнути у streetstyle-звіти з Тижнів моди, то можна помітити, що поєднання ошатної спідниці та базового верху вже давно сподобалося модницям. Ефектні спідниці в парі з білими сорочками, трикотажними джемперами або мінімалістичними жакетами – модна формула, яка точно піднесе вам настрій. Vogue.ua зібрав найкращі приклади цього тренду на вулицях модних столиць, щоб надихнути вас на нові експерименти зі стилем.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.