До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

8 ефектних способів стилізувати блейзер цієї весни

Іноді складно встигати з тенденціями, що постійно розвиваються, але будьте певні: ви завжди можете розраховувати на позачасовий блейзер, який доповнить будь-який весняний ансамбль. Зрештою, цей елемент гардероба переріс роль офісного одягу та ідеально римується з різноманітними образами. Цієї весни можна спробувати нескінченну кількість комбінацій. Тому Vogue.ua зібрав 8 ідей, з чим носити блейзери цього сезону.

Блейзер + сорочка + футболка

Реклама

Щоб перетворити класичний костюм на сучасний витвір мистецтва, треба небагато. Просто одягніть футболку під розстебнуту сорочку — і ви миттю перенесете позачасовий комплект у 2023 рік. Завершіть образ модними протисонцевими окулярами.

Блейзер + базові елементи гардероба

Підкресліть базові речі гардероба — одягніть поверх них блейзер. Бонусні бали за стиль можна отримати, якщо вибрати жакет із тваринним принтом.

Блейзер + штани карго

Спробуйте спортивний стиль от-кутюр, додавши приталений блейзер до мішкуватих штанів карго та ретрокросівок. Якщо ви готові прийняти виклик, виберіть призматичні протисонцеві окуляри для завершення образу.

Блейзер + білий топ

Різноманітні топи стануть головними героями весняного гардероба. Додайте їм витонченості за допомогою шикарного сірого блейзера. Доповнити виграшний ансамбль варто джинсами прямого крою та зручними лоферами.

Обʼємний блейзер + легінси

Пам’ятайте, що протилежності притягуються, і створення ідеального образу часто полягає в досягненні балансу. Римуйте обʼємний блейзер із легінсами, що облягають тіло.

Блейзер + білі джинси

Не можна заперечувати елегантність білих джинсів. Підтримайте комбінацію білою футболкою та додайте родзинку у вигляді бісерного намиста.

Блейзер – штани

Якщо ви збираєтеся спробувати один із найризикованіших трендів сезону, повністю відмовтеся від штанів на користь прозорих колготок. Головне — вибрати довгий блейзер, який забезпечує достатнє прикриття.

Блейзер + костюмні штани

Сірий брючний костюм — справжня класика. Підніміть гармонійний ансамбль на новий рівень, накинувши кардиган у тон на плечі.

Текст: Alexis Bennett

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.