До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 пар сандалів, які ніколи не вийдуть з моди

Класичні сандалі і босоніжки — головна окраса будь-якого літнього гардероба. Незалежно від того, чи є ви в душі мінімалістом, чи, навпаки, великим максималістом, позачасове взуття допоможе підкреслити ваш стиль. А коли важко розібратися, яке взуття краще придбати, варто шукати незмінні дизайни, створені з високою майстерністю.

Очолюють список найпопулярнішого літнього взуття сандалі Hermès Oran. Це культова модель, яку щосезону з моменту їх створення 25 років тому вибирають it-girls. Справді, впізнаваний логотип H обожнюють streetstyle-зірки. Проте справжня сила цього взуття полягає в легкому надяганні та майстерно створеному дизайні.

Реклама

Звичайно, Hermès — не єдиний бренд, який пропонує вічні сандалі, які можна носити знову і знову щоліта. З іншого боку цінового спектру — улюблені Birkenstock з подвійною пряжкою, які є незмінним атрибутом британського офісу Vogue. Якщо ви шукаєте класичні сандалі, які ніколи не виходять з моди, ми зібрали найкраще з найкращого.

Рибальські сандалі

Якщо ви шукаєте зручну модель для міських образів, то придивіться до рибальських сандалів. Їхній практичний шарм не залишить байдужим нікого. Носіть їх із розслабленими штанами та жакетами, літніми сукнями та джинсами з лляними сорочками.

В'єтнамки на платформі

Повсякденні та зручні, масивні в'єтнамки також стали синонімом стильних літніх образів. Придивіться до моделі Coperni на високій танкетці для ефектних streetstyle-виходів або виберіть практичні сандалі Ancient Greek Sandals із м'якою підкладкою для довгих прогулянок цього літа.

Слайдери

Слайдери, шльопанці або капці — під якою б назвою ви їх не знали, це, безперечно, найбільш зручне та легке взуття, що нагадує про домашній затишок. Ми впевнені, що цього літа ви точно зможете знайти варіант собі до смаку — від стриманих шкіряних моделей, які стануть ідеальним доповненням ділового гардероба, до плюшевих слайдерів, як асоціюються з відпочинком і комфортом.

Босоніжки на низькому каблуці з ремінцями

Альтернативою елегантним туфлям на високих підборах є босоніжки на низькому каблуці — обов’язковий елемент повсякденних літніх ансамблів. Підкресліть стриманий настрій образу нюдовими мюлями Aeyde — або додайте цікавинки за допомогою кутастих архітектурних The Row.

Біркенштоки

Біркенштоки є надійною основою для кожного літнього образу. Поліровані пряжки — це класика, але ми пропонуємо все ж таки вибирати більш сучасні мінімалістичні матові або монохромні моделі.

Сандалі у грецькому стилі

Популярний тренд на зав'язки цього літа поширюється не лише на одяг, а й на взуття. Дизайнери, ностальгуючи за естетикою Римської імперії, пропонують згадати про сандалі в античному стилі — від "гладіаторів" до плетеного взуття. Такі моделі нагадують нам про літні відпустки. Та ми пропонуємо додавати їх до стильних образів на щодень.

За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.