До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

4 швидкі способи оновити ваш стиль за допомогою аксесуарів

Скласти модний образ завжди легше, коли у вас під рукою є стильні аксесуари. Яскраві кросівки, які кажуть про вашу індивідуальність, практичні сережки чи браслети, стильна бейсболка і сумка-шопер здатні прикрасити будь-який образ. Ми зібрали 4 швидкі способи, які допоможуть вам оновити свій стиль за допомогою найактуальніших аксесуарів сезону.

Реклама

Сумка-шопер

Сумка-шопер — одна з найуніверсальніших речей у повсякденному гардеробі. У ній легко вміститься все необхідне — від ключів і помади до ноутбука і блокнота. На показі Prada весна-літо 2023 року були представлені великі сумки з м'ятої шкіри, об'ємні, але напрочуд компактні, їх можна тримати в руці або зручно носити на зап'ясті. Простота, універсальність та місткість роблять їх ідеальним аксесуаром для будь-якого повсякденного вбрання.

Яскраві кросівки

Samba і Gazelle від Adidas зараз посідають перше місце серед наймодніших кросівок, але немає нічого крутішого, ніж взуття, яке говорить про вашу індивідуальність. Замість того, щоб вибирати класичні кольори кросівок, зробіть ставку на щось незвичайне. Наприклад, інвестуйте не в пару чорних або білих кросівок, а виберіть фіолетові, зелені або рожеві. Сміливе взуття може оживити будь-яке вбрання.

Практичні прикраси

У шанувальниць максималізму може виникнути спокуса звернутись до сміливих та яскравих аксесуарів, щоб створити ефектний образ, але навіть елегантні і практичні прикраси зможуть покращити ваш стиль. Вибираючи прикраси, подумайте про аксесуари, які не заважають: немає нічого гіршого, ніж сумка, яка заплуталася на висячому браслеті. Товсті сережки неправильної форми — чудовий варіант на щодень.

Бейсболка

Головні убори — це важливий аксесуар, незалежно від того, хочете ви захистити себе від УФ-випромінювання чи просто маєте сховати вашу зачіску. На допомогу в цьому приходить стильна бейсболка, що завжди стане вам у нагоді. Для тих, хто любить вигадливі дрібнички, натхнені пляжною естетикою 1970-х років, підійдуть моделі Emma Mulholland on Holiday, а для тих, хто хоче придбати більш мінімалістичні варіанти — бейсболки Isabel Marant.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.