До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як побудувати капсульний гардероб на 2024 рік

Під час шопінгу багато хто з нас стикається з різними дилемами: "скільки разів я одягну цю річ", "з чим я носитиму цю річ", "це те, що мені справді потрібно, чи те, що я просто хочу" тощо. Саме тому всім потрібно пам'ятати про концепцію капсульного гардероба.

Реклама

Ця концепція дозволяє зібрати універсальні, високоякісні та класичні речі, які можуть бути взаємозамінними і легко комбінуються між собою. Якщо ви захочете створити капсульний гардероб і зробите це ефективно, заощадите гроші, час та енергію. А якщо системно дотримуватиметеся цієї філософії й рідко відхилятиметеся від неї, купуючи новий одяг, ваш гардероб набуде абсолютно нового рівня позачасовості.

Об'ємний блейзер

Хороший блейзер повинен бути наріжним каменем кожного гардероба, адже ця річ пасує і для формальних подій, і для вечірніх виходів. Як би ви не любили яскраві кольори, варто інвестувати саме в речі нейтральних відтінків — це надійний спосіб затримати річ у вашому гардеробі якомога довше.

Вільні штани

Toteme
Toteme

Знову ж таки, колір відіграє важливу роль, коли йдеться про позачасові штани. Також звертайте увагу на силует — він має бути не надто широким, щоб не викривляти фігуру.

Пуховик

FFORME
FFORME

Для прохолодної погоди немає нічого кращого, ніж утеплена куртка. І як і більшість інших предметів у цьому списку, правильний пуховик — це те, чим ви будете володіти протягом усього життя.

Вільні джинси

Agolde
Agolde

Джинси — це як улюблена страва: у кожного своя. Ваші джинси повинні відповідати стилю, до якого ви тяжієте, але, створюючи капсульний гардероб, ви повинні замислюватися про те, чи пасуватимуть вони до більшості речей у вашій шафі.

Довгий тренч

Lauren Manoogian
Lauren Manoogian

Тренч із легкістю можна поєднати практично з будь-яким одягом, яким ви володієте. Інвестуйте в той тренч, який має гарний склад, фактуру та текстуру, аби він тримав форму і служив якомога довше.

Чорна сукня на щодень

Toteme
Toteme

Чорна сукня — воістину найкласичніша, найуніверсальніша й найпозачасовіша річ, яка може бути у вашому гардеробі. Більшість звикли вважати її ідеальним варіантом для вечірнього виходу, однак чорна сукня має бути й у вашому буденному гардеробі. Її варто доповнити аксесуарами — і ви матимете чудовий і доречний вигляд.

Універсальні сандалі

Tod’s
Tod’s

Взуття, яке ви можете легко одягати перед виходом з дому, зробить революцію у вашому гардеробі. Босоніжки швидко стають новою класикою, тому вам слід обрати свою ідеальну пару, в якій ви почуватиметеся впевнено та комфортно.

Кросівки

Golden Goose
Golden Goose

Кросівки — це один із найпростіших способів продемонструвати свою особистість за допомогою моди. Але залиште це для інших речей й оберіть взуття, яке пасуватиме будь-якій нагоді. Ви не помилитеся, якщо оберете пару New Balance або Veja.

Чорне взуття на підборах

Jimmy Choo
Jimmy Choo

Якось ви подякуєте собі за купівлю універсальних туфель на підборах, з якими ніколи не захочете розлучатися. Якщо ви знайдете ідеальну пару, вона буде пасувати як до коктейльних суконь, так до джинсів із білою футболкою.

Містка сумка

Jil Sander
Jil Sander

Велика сумка — це необхідний елемент гардероба, який рятуватиме вас щодня, адже вміщатиме все необхідне, і навіть більше. Інвестуйте у позачасовий тоут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.