До VOGUE UKRAINE LEADERS 2024 залишилось:
КУПИТИ КВИТКИ

6 видів штанів, які мають бути в гардеробі кожної жінки

Знайти ідеальні штани — завдання непросте, але цілком можливе. Спершу потрібно підібрати фасон, що пасує саме вам, а також врахувати розмір, довжину і, звісно, колір. Головна порада — завжди приміряйте штани перед придбанням і будьте відкритими до різних варіантів. На щастя, цього сезону бренди пропонують широкий вибір штанів на будь-який смак. Однак існує кілька універсальних видів, які мають бути в кожному гардеробі.

Реклама

Широкі штани

COS
COS

Широкі штани здатні додати стильний акцент до будь-якого образу. Легкі моделі з льону або бавовни ідеальні для літніх прогулянок, а варіанти з більш щільної тканини, наприклад, вовни або кашеміру, стануть незамінними в робочому гардеробі.

Чорні штани

COS
COS

Чорні штани — це класика. Вони чудово поєднуються як із діловим блейзером і блузою, так і з вінтажною футболкою та кросівками. Додайте їх до свого гардероба — і будете здивовані тим, як часто їх одягатимете. Створіть універсальний та позачасовий образ, поєднуючи їх із чорним кашеміровим светром або простою футболкою.

Шкіряні штани

AGOLDE
AGOLDE

Шкіряні штани — символ стилю та впевненості. Вони здатні додати гостроти навіть найпростішому образу. Незалежно від того, обираєте ви укорочені, карго, кльош або прямі моделі, шкіряні штани завжди матимуть ефектний вигляд.

Класичні штани з високою посадкою

THE FRANKIE SHOP
THE FRANKIE SHOP

Штани з високою посадкою — справжній must have будь-якого гардероба. Вони настільки зручні, що ви будете раді носити їх цілий день. Ідеально поєднуються з простою майкою, але легко перетворюються на елегантний елемент образу з відповідним блейзером або об'ємною блузою.

Пара з об'ємними штанинами

KHAITE
KHAITE

Цього року пари з об'ємними штанинами стали справжнім трендом. Вони створюють цікавий силует завдяки скульптурному крою. Ця форма є стильною альтернативою широким штанам і має чудовий вигляд як у джинсових варіантах, так і в моделях з вовни або вельвету.

Карго-штани

VICTORIA BECKHAM
VICTORIA BECKHAM

Штани карго повернулися на модні подіуми в сучасних ітераціях. Такі бренди, як Saint Laurent, надали їм більш витонченого вигляду завдяки акуратним кишеням та розкішним тканинам. Сучасні карго-штани мають стильний і доречний вигляд як в офісі, так і під час прогулянки в парку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.