До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: 5 доступних трендових речей для весняно-літнього гардероба

Ми продовжуємо досліджувати головні тренди весни-літа 2024 і не можемо оминути речі українських брендів, які складуть ідеальну капсулу на теплий сезон. До кількох vogue.ua радить придивитися, щоб мати стильні образи без ризику спустошити рахунок у банку.

Photo: Instagram @notica.active
Photo: Instagram @notica.active

Реклама

Базова футболка Notica

Футболок багато не буває, особливо коли це футболка з органічної бавовни прямого силуету. З нею легко створювати повсякденні образи з джинсами, шортами, міні- та мідіспідницями. Поза класичними чорними та білими моделями звертаємо увагу на футболку актуального бузкового відтінку, адже літо вже тут.

Лонгслів-сітка TM byMe

Максимальна прозорість, одна з головних тенденцій 2024 року, завжди була ніжно інтерпретована брендом TM byMe. Лонгсліви-сіточки бренду вирізняються зручним кроєм, невагомістю та унікальним задумом — у новій колекції представлені лонгсліви з принтом ескізів та сценографій Вадима Меллера.

Спідниця-шорти Rikky Hype

Повертаючись до трендових кольорів, пам’ятаємо про рожевий. На рівні з відтінком baby blue, цукерковий рожевий влучно нагадує про цвітіння квітів та є надзвичайно жіночним. А фасон спідниці-шортів надихає ретромотивами та дозволяє вільно та активно рухатися навіть у міні.

Анорак NORBA

Цитриновий анорак захистить від ранкової та вечірньої прохолоди, а ще буде вірним другом під час прогулянки лісом або походу. Зручна застібка та місткі кишені не залишать байдужими.

Мініспідниця cultoni

Чорна асиметрична мініспідниця здається ідеальним варіантом для повсякденних виходів у місто. Її можна стилізувати із блакитною сорочкою, топами, жакетом, базовими та яскравими футболками. Якщо у вашому капсульному гардеробі ще немає такого варіанту низу, обов’язково задумайтеся над поповненням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.