До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Домашній гардероб: стильні та зручні образи для роботи з дому

Наскільки б зручно не було працювати з дому прямо в тому, в чому прокинувся, інколи все ж виникає бажання нарядитися. Вдягнутися для себе так, ніби йдеш збирати погляди колег в офісі. Кажуть, якщо повноцінно чепуритися на роботу, навіть коли ви працюєте з дому, це підвищує продуктивність та задає робочий настрій. Vogue.ua дослідив найстильніші та найзручніші образи для роботи з дому, щоб прокачати продуктивність на максимум.

Джинси та блакитна сорочка

Вільні джинси та оверсайз-сорочка є ідеальним варіантом, щоб і посидіти на дивані з ноутбуком, і з'явитися в зумі з колегами, і приготувати собі обід. Це найбільш повсякденний образ для виходу на вулицю і достатньо затишний варіант, щоб провести в ньому робочий день вдома.

Реклама

Getty Images
Getty Images

Легінси та худі

Універсальний комплект одягу для будь-якої активності, коли хочеться, щоб тіло було в комфорті. Ми обираємо цей образ, щоб після робочого дня одразу вирушити на заняття з йоги.

Getty Images
Getty Images

Спортивний комплект

Це може бути будь-який спортивний одяг, який матиме стильний вигляд та даруватиме мотивацію якісно провести день. Для прохолодних днів вдома обираємо довгі м'які спортивні штани зі спортивною кофтою на застібці або худі. Для теплих — комплект із топа та шортів.

Getty Images
Getty Images

Піжама

В піжамі теж можна (і треба) провести робочий день. Однак головне — яку саме піжаму ви вдягнете. Тренд на носіння піжам всюди досі з нами, і це прямий натяк — завести вдома ошатний комплект для робочого дня.

Getty Images
Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.