КУПИТИ КВИТКИ

Цього року вам потрібна замшева куртка: пояснюємо, чому і як її носити

Манери визначають людину, а у світі моди куртка визначає весь образ. Незалежно від того, що ви носите під верхнім одягом, саме він задає тон та настрій вашому вбранню.

Реклама.

Кожна куртка має свої індивідуальні особливості та характер: від утилітарної куртки, яка ніколи не бачила інструментів, до байкерської, що заявляє про сміливість, впевненість і певну зухвалість людини. А ще є парка в стилі "я фанат Oasis" або пальто "хочу бути, як Алекса Чанг у 2005 році". Але восени та взимку 2024 року модна індустрія обертається навколо замшевої куртки у дусі 1970-х та атмосфери Woodstock.

Prada ще минулого року задала тренд на замшеві куртки у своїй колекції осінь-зима 2023/2024. Оверсайз-моделі створили приємний контраст із ідеально білими міні- та мідіспідницями. Ця колекція стала еталоном, і вже до 2024 року замшеві куртки заполонили вулиці: від варіантів у стилі Дикого Заходу з торочками до мінімалістичних курток на ґудзиках чи блискавках.

Чому саме замшева куртка? Це ідеальний елемент міжсезонного гардероба. Її можна накинути на легку сукню влітку або поєднувати зі светрами взимку, як це було на показі Prada: з кашеміровим светром і джинсами або зі спідницею міді та сорочкою. І що найкраще — замша з часом тільки покращується, набуваючи унікальної фактури й особливостей. Далі розповідаємо, як стилізувати замшеву куртку у 2024 році.

Оверсайз замшева куртка + яскравий светр + спідниця-олівець

<b>PRADA</b>

Укорочена замшева куртка з заклепками + мініспідниця + кросівки

<b>MISBHV</b>

Чорна замшева куртка + сукня-комбінація + високі чоботи

<b>Вінтажний замшевий піджак</b>

Замшева куртка з заклепками + сорочка + кльошеві штани

<b>MANGO</b>

Замшева куртка з торочками + футболка тай-дай + джинси

<b>Замшева вінтажна куртка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.